Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Παράσταση τμημάτων της Τέχνης μπαλέτου, σύγχρονου χορού και Latin

Ήταν τυχεροί όσοι παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης της 2-6-11, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την παράσταση των τμημάτων της Τέχνης, μπαλέτου σύγχρονου χορού και latin . Απόλαυσαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, με ουσία, πλούσιο σε σχηματισμούς, σε χρώματα και γεμάτο με χάρη νεανική. Η μελετημένη και προσεγμένη και στην τελευταία της λεπτομέρεια κάθε κίνηση των μικρών χορευτριών το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη τους και η χαρούμενη έκφραση του βλέμματος τους, έδιναν τη διάσταση της σοβαρότητας και ουσιαστικής δουλειάς που προηγήθηκε αλλά και της ευχάριστης εσωτερικής τους διάθεσης που σίγουρα τους δημιούργησε η τέχνη του χορού.Τα νήπια ήταν χαριτωμένα στην προσπάθεια τους να μιμηθούν την κίνηση μικρών ζώων, εντόμων ή ερπετών.  Τα μεγαλύτερα, υπό τον ήχο της άριστα επιλεγμένης μουσικής, δεν χόρευαν απλώς, εκφράζονταν, επικοινωνούσαν μεταξύ τους και αλληλοϋποστηριζόταν.
Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση τους για αυτό που κατέθεταν ήταν πασιφανής και εκδηλωνόταν με την άνεση την χαλαρότητα και πλαστικότητα που είχαν οι κινήσεις τους.
Το τέλος με το χορό της δασκάλας τους Κέλλης Πολιχρονίδου, ήταν η κορύφωση της βραδιάς. Καθήλωσε τους θεατές με τον υπέροχο χορό της (η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο) που χειροκρότησαν θερμά , ζωηρά και παρατεταμένα τόσον την ίδια όσο και το συνολικό αποτέλεσμα της δουλείας της. Εντυπωσιακή αν και ολιγόλεπτη ήταν και η εμφάνιση της Ελένης Τσίγγαρα με τη μικρή μαθήτρια της που απέδωσαν θαυμάσια το Cha-Cha. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, οι βραδιές αυτές είναι σταγόνες δροσιάς και μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο και ποιοτικό «αύριο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.