Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Πάρκαρε στο πεζοδρόμιο αλλά και πάνω στην ειδική κίτρινη λωρίδα που προορίζεται για την κίνηση ατόμων με προβλήματα όρασης!


Σας επισυνάπτω τις φωτογραφίες που δείχνουν για άλλη μια φορά την ευαισθητοποίηση μερίδας των πολιτικών της χώρας μας για τα καθημερινά προβλήματα και τις ομάδες που δυσκολεύονται περισσότερο από άλλες. Υπάρχουν κάποιοι από αυτούς για να μας διδάσκουν καθημερινά τι ΔΕΝ είναι πολιτισμός. Το μόνο που έκανα δυστυχώς ήταν να αφήσω ένα σημείωμα στον οδηγό τον οποίο ευχαρίστησα για το παράδειγμα του σε όλους εμάς. Τον 'ευχαρίστησα' όχι μόνο επειδή πάρκαρε στο πεζοδρόμιο αλλά και πάνω στην ειδική κίτρινη λωρίδα που προορίζεται για την κίνηση ατόμων με προβλήματα όρασης! Επίσης τον παρακάλεσα να μην ξεχάσει να έρθει να μας ξανασυστηθεί στις εκλογές. Αν είχα λίγο περισσότερο χρόνο και όρεξη, θα δοκίμαζα λίγο ακόμα το σύστημα καλώντας....την τροχαία... Ίσως την επόμενη φορά, που φοβάμαι πως σίγουρα θα υπάρξει.
Και όλα αυτά, την Παρασκευή 27/5/11, στις 14:00 μμ, έξω από το κτήριο της Αντιπεριφέρειας Κίλκις, όπου υπήρχαν απλά άπειροι χώροι στάθμευσης.
Μαρία Μουζούρη, Αγανακτισμένη Πολίτης Γουμένισσας Κιλκίς


17 σχόλια:

  1. Έχω εκπλαγεί ειλικρινά από την ευαισθησία σας σχετικά με τους τυφλούς της πόλης του Κιλκίς!!!!
    Αλλά μάλλον η ευαισθησία σας αυτή προήλθε από την "ΠΟΡΤΑ" που φάγατε στην σύσκεψη που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα στο Διοικητήριο της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς (είναι έξω από την πόλη του Κιλκίς και βέβαια κανένας τυφλός δεν κυκλοφορεί μόνος του εκεί... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κύριε άμα δε κυκλοφορεί κανένας τυφλός γιατί άραγε κάνατε αυτή τη λωρίδα σε εκείνο το σημείο. Ας φυτεύατε κανά λουλουδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης αν θέλετε διευκρινίστε μας αγαπητέ Ανώνυμε, σε ποιόν απευθύνετε το σχόλιό σας, στους διαχειριστές του blog ή στη φωτογράφο!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη ρε ανωνυμε τι θες να μας πεις???
    Οτι εκανε καλα και το αφησε εκει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι http://www.streetpanthers.gr/ καιρό τώρα κάνουν αυτή τη δουλειά. Προμηθευτείτε αυτοκόλλητα και δράστε! Αν και θα προτιμούσα το αυτοκίνητο να ήταν του ίδιου του ιδιώτη, για να τον βλέπω μία ώρα να προσπαθεί να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο.
    Μόνο στην Ελλάδα ακούω αυτά τα "ωραία" σχόλια: Δεν κυκλοφορούν τυφλοί, δεν κυκλοφορούν ανάπηροι, τότε παρκάρουμε όπου θέλουμε..
    Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, γιατί δε μάθαμε να σεβόμαστε το διπλανό μας.
    Ανώνυμη 4 :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι κλασικό φαινόμενο κάποιοι να κρύβονται πίσω απο την "ανωνυμία" και να προκαλούν!
    Λυπάμαι για το πρώτο σχόλιο και για το περιεχόμενο αλλά και γιατί ο αποστολέας δεν είχε .... να γράψει με το ονοματεπώνυμο του όπως έκανε η καταγγέλλουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και φυσικά ο εν λόγω ανώνυμος ΝΟ1 ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
    Αρε τι σου κάνει η ζήλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μη μαλωνουμε ασκοπα, πού πηγαινουν οι τυφλοι ασυνοδευτοι.. ανουσιο θεμα. Εξαλλου δεν προκειται ποτε να συμβει σε μας!!!!!! Τι να κανει ο τυφλος στην αντιπεριφερεια οπου στεγαζονται ακομα δεκαδες υπηρεσιες. Να κατσει σπιτι του, που μου θελει και βολτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, το κρατικό BMW Χ5 ποιος το πληρώνει;;; Αίσχος ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παγωμένους να σας βρουν κοπρόσκυλα ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σταύρος Παντελίδης9 Ιουνίου 2011 στις 11:02 μ.μ.

    Η χώρα αυτή δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά, γιατί αντί να κατακρίνουμε όλοι αυτήν την κίνηση. Έρχονται κάποιοι με τις γνωστές απάνθρωπες απόψεις του τύπου δεν περνάνε από εκεί τυφλοί και άλλες τέτοιες αρλούμπες. Αυτό είναι πρόβλημα όλων μας όχι μόνο αυτών που τα πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xristina xaralampidou ti na se po oti kai na se po ligo tha einai pou ekanes ena tetoio sxoleio...tora gia to autokinito stin kai ton anonimo noumero 1 eisai aisxos tha eprepe na ntrepese opos i alli i petougia i xristina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oso gia to amaksi na giati trabame auta pou trabame tora dimosio amaksi bmw x5 koproskula apo ton 8eo na ta breite ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρωτον δεν κανω σχολεία!!! Αυτο ειναι δουλεια αλλων, αλλα και που τα κανουν δε βλεπω σπουδαια αποτελεσματα. Η διαφορες μας ειναι πολλες α. εχω ονοματεπωνυμο, β. εχω πνευμα, γ. δεν κανω αφορισμους, κανω προτασεις. Εχουμε ομως και ομοιοτητες: ειμαστε το ιδιο ευαισθητοι. Προσπαθησε να διαβασεις το ΣΧΟΛΙΟ μου αλλιως. Μπορει και να συμφωνουμε ανωνυμε νουμερο 1.000.512. Υ.Γ τι ειναι η πετουγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. SIGA TO OXHMA MPOROYN KAI PIO AKRIBA NA EXOYN KAI THA PARKAROYN OPOY THELOYN NTAHLHKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στα παραπάνω να προσθέσω απλά ότι το αθτοκίνητο αυτό προφανώς είναι πάνω από 1600 κ.ε. Αυτό σημαίνει ότι εδώ και αρκετούς μήνες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κυκλοφορεί (ως όχημα του Δημοσίου) εκτός κι αν ανήκει σε υπηρεσία που πρέπει να κινείται σε ανώμαλα εδάφη ή να έχει σχετική άδεια κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Ανώνυμο, 10 Ιουνίου 2011 12:58 μ.μ.

    Φίλε, είσαι ότι να 'ναι... ξέρεις να διαβάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.