Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Πλούσια η δράση του «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας την περίοδο Απριλίου- Μαΐου

Ιδιαίτερα προσοδοφόρα ήταν η περίοδος Απριλίου- Μαΐου για το Σύλλογο. Ανήμερα του Πάσχα το Δ.Σ. επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας δείχνοντας τον ανθρωπιστικό του χαρακτήρα. Μ’ ένα καλάθι κόκκινα αυγά και δώρα προσέφεραν στιγμές χαλάρωσης στους νοσηλευθέντες και ευχές για ταχεία ανάρρωση.  Στις 28/4 στο εντευκτήριο του συλλόγου μαζί με ένα ζεστό καφέ και ένα ιδιαίτερο γλύκισμα πραγματοποιήθηκαν τα αυγοτσουγκρίσματα για τις κυρίες-μέλη. Νικήτρια αναδείχθηκε η κ. Παπαλεξάνδρου στην οποία απονεμήθηκε μια εικόνα. Ενώ στις 30/4 έγιναν τα αντίστοιχα αυγοτσουγκρίσματα για τους χορευτές. Μετά την πρόβα του εκάστοτε χορευτικού τμήματος συγκεντρώθηκαν τα παιδιά μεταξύ τους και τσούγκρισαν τα αυγά. Ακολούθησε η απονομή δώρων για τους τυχερούς.  Μέσα σ’ ένα κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου η «Γιορτή της Μητέρας» στο καφέ Αντίδοτο, μια γιορτή αιώνιας, άδολης αγάπης. Μια εκδήλωση αφιερωμένη σε μια ξεχωριστή ύπαρξη, τη μητέρα, που αποτελεί τον πυλώνα της οικογένειας. Ομιλήτρια, η καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, κ. Μαρία Γιαμπούρη- Ζιέλκα η οποία αναφέρθηκε στην προσφορά και το ρόλο της μητέρας από την αρχαιότητα ως τη σύγχρονη εποχή. Με τρόπο μοναδικό και με γλωσσική ευγλωττία περιέγραψε το χαρακτήρα, το ήθος και την προσωπικότητα της μητέρας.
Η αίθουσα του καφέ ήταν πλημμυρισμένη από γυναικείες παρουσίες διαφόρων ηλικιών. Ο μπουφές προσεγμένος και κατάλληλα διακοσμημένος περιείχε κάθε λογής εδέσματα. Στην είσοδο τα μέλη του συμβουλίου κ. Μήτσα – Θεοδώρου Γεωργία, κ. Γραμματικού Μαρία – Νεστωρία και κ. Τοσιλιάνη Νίκη υποδέχονταν τις κυρίες μ’ ένα θερμό καλωσόρισμα και προσφέροντας τους από ένα λουλούδι.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας, τοπικοί σύμβουλοι της Κοινότητας Γουμένισσας, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων και πλήθος κόσμου.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τις κυρίες για τα υπέροχα εδέσματα, τα αρτοποιεία Κρομλίδη και Λαίνα, το βιβλιοπωλείο Τάσιος, το κομμωτήριο «Μιχαέλα», τα εκκλησιαστικά είδη Βούζα Ελένη, και ιδιαίτερα τον κ. Λάμπη Μαργαριτίδη (Νέα Σχολή Οδηγών στη Γουμένισσα) ο οποίος προσέφερε τα άνθη.
Τέλος τα χορευτικά τμήματα επισκέφθηκαν το οινοποιείο «Τάτση» κατά τη θεματική περίοδο 14-15/5 «Ανοιχτές πόρτες του κρασιού» όπου διδάχθηκαν για την ιστορία και τον τρόπο παρασκευή του κρασιού.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.