Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων «Α.Ο. Κιλκισιακού»

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, τα οποία αναφέρονται σε ίδρυση νέου συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Κιλκισιακού αλλά και στην κατάργηση - διάλυση του δικού μας συλλόγου. Επειδή, από ό,τι φαίνεται, άλλοι αποφασίζουν για εμάς και δυστυχώς οι μόνοι που δεν ρωτήθηκαν για την τύχη του Συλλόγου μας είναι οι υπεύθυνοι λειτουργίας του, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο και τα περίπου 50 ενεργά μέλη του, ενεργώντας με υπευθυνότητα (λέξη άγνωστη για κάποιους άλλους), όπως αρμόζει σε οργανωμένους συλλόγους, και για την αποκατάσταση της αλήθειας νοιώθουμε την ανάγκη να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:

 Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων" ιδρύθηκε το 1999 και έκτοτε δραστηριοποιείται με διάφορες εκδηλώσεις αθλητικού κυρίως αλλά και κοινωνικού περιεχομένου. Κατά τη διάρκεια της 12χρονης λειτουργίας του Συλλόγου μας υπήρξαν πολλές νέες εγγραφές αλλά και αποχωρήσεις μελών. Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια ιδρύθηκε και δεύτερος σύλλογος παλαιμάχων Κιλκισιακού από μέλη που διαφωνούσαν με τον τρόπο λειτουργίας του δικού μας Συλλόγου.  Το τελευταίο διάστημα και μετά την κινητικότητα κάποιων για ίδρυση τρίτου συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Κιλκισιακού κάποια μέλη μας (ο αριθμός των οποίων είναι μικρότερος από τα δάκτυλα του ενός χεριού) εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να αποχωρήσουν από τον Σύλλογό μας και να εγγραφούν στον υπό ίδρυση Σύλλογο. Εμείς, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου μας, σεβόμενοι την απόφασή τους με πολλή αγάπη τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, να συμμετέχουν για πολλά χρόνια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας τους ομάδας και να χαίρονται το μεγαλείο του ποδοσφαίρου έστω και σε περασμένη ηλικία. Τέλος, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων" θέλουμε να δηλώσουμε και δημόσια την ομόφωνη αλλά και αυτονόητη απόφασή μας για τη συνέχιση της λειτουργίας τού Συλλόγου μας. Για εμάς, άλλωστε, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Γι' αυτόν το λόγο καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στις επικείμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία
Με  τιμή
Για το  Διοικητικό Συμβούλιο
 του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών "Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων"
         Ο  Πρόεδρος                               Ο  Γ. Γραμματέας    
Παπαδόπουλος  Θεόδωρος                Χονδροματίδης  Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.