Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Εθελοντικοί καθαρισμοί σε Μεταλλικό και Ξηρόβρυση

Εργασίες καθαρισμού στους οικισμούς του Μεταλλικού και της Ξηρόβρυσης πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς την Κυριακή 17 Απριλίου 2011. Σε συνεργασία με την Ομάδα Διάσωσης Κιλκίς προχώρησε στον καθαρισμό του χώρου πρωτομαγιάς της Ξηρόβρυσης, ενώ με τη βοήθεια των μελών και φίλων του Ποντιακού Συλλόγου Μεταλλικού, αλλά και της Ομάδας Διάσωσης καθάρισε κοινόχρηστους χώρους του Μεταλλικού.

Συγκεκριμένα οι εθελοντές που συμμετείχαν, διασκορπίστηκαν στους δρόμους του Μεταλλικού με μαύρες σακούλες ανά χείρας και συγκέντρωσαν έναν μεγάλο όγκο σκουπιδιών, ικανό να γεμίσει το ανοικτό φορτηγό του Δήμου που τους συνόδευε από νωρίς το πρωί.
Η Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Βούλα Ποζίδου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες φορείς, την Ομάδα Διάσωσης, τον Ποντιακό Σύλλογο Μεταλλικού και τον Πρόεδρό του κ. Στάθη Σοπρανίδη, καθώς επίσης και τον Δήμο Κιλκίς, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Αντώνη Μανουσαρίδη για τη διάθεση του φορτηγού και των μέσων καθαρισμού (γάντια, σακούλες απορριμμάτων), καθώς και τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ κ. Αβραμίδη Ηλία για τους χυμούς και τα νερά που διέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.