Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Μικρά έργα με αυτεπιστασία και συντήρηση σχολείων στον Δήμο Κιλκίς

Σε εκτέλεση μικρών έργων με τη μέθοδο της αυτεπιστασίας προχωρά η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κιλκίς. Οι εργασίες αφορούν στη συντήρηση έργων οδοποιίας, πεζοδρομίων και κρασπέδων της πόλης του Κιλκίς.
Ήδη συνεργεία του δήμου έχουν προβεί στην αντικατάσταση των σπασμένων πλακών στα πεζοδρόμια της οδού Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Κήπου, καθώς και στην αποκατάσταση των λακούβων και των καθιζήσεων στον ήπιας κυκλοφορίας πεζόδρομο της Πόντου. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες παρεμβάσεις του οδοστρώματος και στον πεζόδρομο του ΟΤΕ, όπως και σε οδούς στις οποίες εντοπίζονται μικρής έκτασης κακοτεχνίες.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι εργασίες συντήρησης αναμένεται να ξεκινήσουν και στο σύνολο των σχολείων του νέου καλλικρατικού δήμου Κιλκίς. Συγκεκριμένα, τις ημέρες αυτές συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς -3 ομάδες αποτελούμενες από 2 μηχανικούς- ολοκληρώνουν τις αυτοψίες τους στα 89 σχολικά κτίρια του δήμου (νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), προκειμένου να διαπιστώσουν και να καταγράψουν ελλείψεις και ανάγκες σε κτιριακές εγκαταστάσεις, αύλειους χώρους και εξοπλισμούς.
Οι εργασίες και οι όποιες επισκευές προκύψουν, θα ξεκινήσουν από συνεργεία του δήμου μετά το πέρας της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.