Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Γενέθλια ΝΗΡΕΑ, παρέα με τον "Tanquy"


Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών από την Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς σε συνεργασία με τον ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς. Την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δ. Κιλκίς στις 20.00, θα προβληθεί η γαλλική κωμωδία  "Tanquy". Η ταινία αποτελεί συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ,
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σύνοψη: Αν και 28 χρόνων, ο Tanguy Guetz εξακολουθεί να μένει στο σπίτι των γονιών του, απολαμβάνοντας μια άνετη ζωή χωρίς τις υποχρεώσεις της εργένικης ζωής. Είναι πανέξυπνος, έχει σπουδάσει φιλολογία, ιαπωνικά και κινέζικα, είναι χαριτωμένος και φυσικά γυναικοκατακτητής. Οι γονείς του, Edith και Paul, αν και τον υπεραγαπούν, θεωρούν ότι ήρθε πια ο καιρός να απογαλακτιστεί. Εκείνος όμως έχει διαφορετική άποψη. Όταν εκφράζει τη διάθεσή του να μην το κουνήσει από το σπίτι, οι γονείς του φτάνουν στα όριά τους. Παίρνουν την απόφαση να του κάνουν τη ζωή δύσκολη, για να τον σπρώξουν επιτέλους στην ανεξαρτησία. Γιατί όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα, το Κέντρο Πρόληψης «Νηρέας» θα γιορτάσει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του στον ίδιο χώρο και θα παραθέσει μπουφέ στον κόσμο που θα παρευρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.