Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς


Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη και ώρα 17:00 το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, στο Δημοτικό Κατάστημα. Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου εκτός από τα δυο θέματα της ημερήσιας διάταξης, «Γνωμοδότηση σχετικά με την παραχώρηση χρήσης χώρου 50τ.μ. από το δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στην περιοχή  της Δημοτικής Αγοράς στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» και  «Έγκριση κανονισμού λειτουργίας της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς», θα συζητηθούν και τρία εκτός ημερήσιας:1) Λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή επί της οδού 21ης Ιουνίου.
2) Γνωμοδότηση σχετικά με την παροχή συναίνεσης για την άρση της απαλλοτρίωσης του Ο.Τ. 153Α στο Κιλκίς (Υπόθεση "ΜΥΛΟΙ ΣΑΜΑΡΑ").
3) Γνωμοδότηση σχετικά με την παραχώρηση εκτάσεων στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Κολχίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.