Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ποιος είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς Μπαντουβάκης Νικόλαος

Γεννήθηκε στη Σητεία – Λασιθίου το 1962. Κατατάχθηκε στην Αστυνομία το 1981. Υπηρέτησε στην Κρήτη, στο Α.Τ. Νεαπόλεως και Αερολιμένα Ηρακλείου. Αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το 1989. Υπηρέτησε στο Α.Τ. Ευζώνων, του Νομού Κιλκίς από το 1989 έως το 1994, στο Α.Τ., Τ.Τ. και Τ.Α. Γιαννιτσών από το 1994 έως 2009 και Α.Τ., Τ.Α. Έδεσσας από το 2009 έως 2010. Διετέλεσε Διευθυντής στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών κατά τα έτη 2010/2011.
Είναι παντρεμένος, η σύζυγος είναι δημόσιος υπάλληλος και έχει δύο τέκνα, 12 και 8 ετών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, γνώστης σε άριστο επίπεδο Η/Υ και Αγγλικής γλώσσας.

3 σχόλια:

  1. κοντοπιθαρε φαλακρε θα φυγεις συντομα απο την αστυνομια και τοτε θα δουμε την μαγκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοντοπιθαρε φαλακρε θα φυγεις συντομα απο την αστυνομια και τοτε θα δουμε την μαγκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοντοπιθαρε φαλακρε θα φυγεις συντομα απο την αστυνομια και τοτε θα δουμε την μαγκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.