Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ. Δ. ΜΠΑΣΗΣ ΚΑΙ Γ. ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ


Γράφει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου στις 20 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο κέντρο “REX”.   Είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε τους συμπατριώτες και τους φίλους μας.  Διακρίναμε πολλούς επώνυμους συμπατριώτες μας, μεταξύ άλλων τον συμπατριώτη μας πρόεδρο της ΠΕΑΑΕ Αργυρούπολης Αττικής Ιορδάνη Μασμανίδη, την Γραμματέα της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελένη Κυριακίδου, τον ταμία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Αϊβαθιώτη, το ιατρικό ζεύγος Αθανασιάδη, ο ιατροδικαστής Χρ. Λευκίδης, ο γυναικολόγος Αν. Κοκκοβίδης.   

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή και δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι στην κυριολεξία δεν έπεφτε καρφίτσα.
Αξίζει να πούμε δυο κουβέντες για τους καλλιτέχνες. Ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γιάννης Κότσιρας δυο από τους καλύτερους ερμηνευτές της γενιάς τους, δυο τραγουδιστές με μεγάλο ρεπερτόριο κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρων του κόσμου σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν και στους υπόλοιπους τραγουδιστές οι οποίοι ήταν πράγματι εξαιρετικοί.
Δεν ¨την είδαν λαϊκά» μόνο οι καλλιτέχνες, αλλά λαϊκά την είδαν και το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους και οι κιλκισιώτες, γεμίζοντας την πίστα του κέντρου, συμμετέχοντας στο γλέντι που άναψε για τα καλά σε μια εποχή που η ψυχαγωγία είναι τόσο αναγκαία, έστω και για λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.