Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη Θ. Σώκου στο νομό Κιλκίς


Θέματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή στρατηγική των δήμων Κιλκίς και Παιονίας καθώς και την καθημερινότητα των πολιτών εξέτασε την Τετάρτη 9 Μαρτίου ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος στα πλαίσια διαδοχικών συσκέψεων εργασίας που είχε με τους δημάρχους Ευάγγελο Μπαλάσκα (Κιλκίς) και Αθανάσιο Λαπόρδα (Παιονία), δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακά στελέχη.

Παράλληλα, ο κ. Σώκος συναντήθηκε με τους διευθυντές, προϊστάμενους και τα στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς όπου αναλύθηκαν ζητήματα λειτουργίας, οργάνωσης και συντονισμού των υπηρεσιών.
«Στην προσπάθεια της αλλαγής του μεταπολεμικού μοντέλου διοίκησης του κράτους που ξεκίνησε, χρειαζόμαστε όλοι.
Είναι αναγκαία μια πανστρατιά με συνεχή και συνετή υποστήριξη της μεγάλης πρόκλησης για μια πραγματική αποκέντρωση της χώρας.
Πρέπει όλοι να είμαστε στην υπηρεσία της ανάπτυξης, της εθνικής οικονομίας και των πολιτών» υπογράμμισε στις τοποθετήσεις του ο κ. Σώκος.
Στο Δημαρχείο Κιλκίς ο κ. Σώκος ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Μπαλάσκα, αλλά και τους Αντιδημάρχους κ. Τσαντάκη και κ. Παπαδόπουλο για διάφορα λειτουργικά θέματα αλλά και έργα που αφορούν στο δήμο Κιλκίς, ενώ έγινε λόγος και για τη φόρμα συνεργασίας Περιφέρειας- Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.