Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Αποφάσεις Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς με την αρ. 4/09-03-2011 πράξη του Δ/κού συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω
Α. Κλείσιμο Σχολικών Μονάδων (Συγχωνεύσεις)
Με αφορμή τις καταργήσεις - συγχωνεύσεις σχολείων στο Νομό Κιλκίς και τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, κυρίως για λόγους ψυχολογίας ή και εγωισμού, άποψη μας είναι, πως καλύτερη εκπαίδευση και μάθηση γίνεται σε ένα πολυδύναμο σχολείο με όλες τις παραμέτρους (γυμναστές - όργανα - ξένες γλώσσες - μουσικούς κ.τ.λ.), παρά σε ένα ολιγοθέσιο σχολείο με περιορισμένο αριθμό μαθητών.
Απαραίτητη προϋπόθεση βεβαίως είναι η έγκαιρη και ασφαλής μεταφορά των μαθητών από τα χωριά τους στα σχολεία και αντίστροφα, καθώς επίσης και ο αριθμός των μαθητών στις αίθουσες.
Β. Θάνατος - Δολοφονία Αστυνομικών

Αποδοκιμάζουμε την δολοφονία των δύο αστυνομικών με οργή και αγανάκτηση, και εκφράζουμε τα ειλικρινή αισθήματα θλίψης προς τις οικογένειές τους.
Παράλληλα συμπαραστεκόμαστε στην αστυνομική οικογένεια για το δύσκολο έργο που επιτελεί.
Επιτέλους η πολιτεία ας πάρει δραστικά μέτρα για την διατήρηση της έννομης τάξης.
Γ. Σιδηροδρομικός Σταθμός Κρηστώνης - Κιλκίς
Στο πνεύμα και το όνομα της εξυγίανσης του Ο.Σ.Ε., έπεσε θύμα και ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Κρηστώνης - Κιλκίς, ο τελευταίος στο Νομού Κιλκίς.
Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας της Διοίκησης του Ο.Σ.Ε., προς τους εργαζόμενους, αλλά κυρίως προς τον κόσμο, είναι η άρον - άρον τοποθέτηση των εργαζομένων στο Ι.Κ.Α. Κιλκίς - το Γηροκομείο Κιλκίς - την Θεσσαλονίκη κ.τ.λ., για δε τον κόσμο, η αφάνταστη ταλαιπωρία, όχι γιατί έμειναν μόνο δύο δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη, αλλά και διότι για έκδοση εισιτηρίων αλλά και πληροφορίες πρέπει να απευθύνονται ή να πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν υπάρχει Γραφείο για την εξυπηρέτησή τους.
Μετά τα τεράστια κονδύλια που ξοδευτήκαν για την Βελτίωση - Ανακαίνιση της Σιδηροδρομικής Γραμμής από Θεσσαλονίκη μέχρι Στρυμονικό, οι γραμμές θα χρησιμοποιούνται για να κάθονται τα πουλιά και όχι να περνούν τα τρένα, οι δε Σιδηροδρομικοί Σταθμοί για να φωλιάζουν οι κάργες.
Δ. Επίσης σε κοινή συνεδρίαση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Επαγγελματιών Νομού Κιλκίς για το θέμα υποβάθμιση ή και κλείσιμο του Νοσοκομείου Κιλκίς, αποφασίστηκε η από κοινού δράση των δύο Συλλόγων με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.