Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Σεμινάριο Πυγμαχίας με τον Πρωταθλητή Πουλίκο Τσαγκράκο


Εκπαιδευτικό σεμινάριο πυγμαχίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στις 07/02/2011 στο Kinesis – Gym στο Κιλκίς.
Για δεύτερη φορά επισκέπτεται ο πρωταθλητής Ελλάδος από το 2001 έως και σήμερα, το Κιλκίς και μας εκμυστηρεύεται τα μυστικά της επιτυχίας του.
Το αγωνιστικό τμήμα του Kick Boxing και του Kyokushin Karate του Kinesis Gym παρακολούθησε το σεμινάριο και εμπλούτισε τις γνώσεις του ώστε να βοηθήσει στο βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί. 
Με πολλούς αγώνες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό προετοιμάζεται η ομάδα για την δύσκολη αποστολή τους με την βοήθεια των προπονητών Χασίδη Κωνσταντίνο και Γιαννακίδη Αντώνη. Πέρα από τους αγώνες το Kinesis Gym εντάχθηκε στην Bodyguard Academy και εκπαιδεύει ιδιωτικά σώματα ασφαλείας και σωματοφύλακες και παρέχει πιστοποιητικά γνώσεων από την Παγκόσμια Οργάνωση ISDO. Έτσι ξεκινάει μια σειρά από σεμινάρια που θα διεξάγονται σε όλα τα συμβεβλημένα γυμναστήρια της Bodyguard Academy.
Πληροφορίες στο www.bodyguardacademy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.