Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοινώσεις Παρασκευή 11-2-2011


Αναγγελία γάμου
Ο Ταρασίδης Σπύρος του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας το γένος Γαβρά, γεννημένος την Άνω Ποταμιά Κιλκίς και κάτοικος Άνω Ποταμιάς και η Τριανταφυλλίδου Μαρία του Ιωάννη και της Ευθαλίας το γένος Αθανασιάδη, γεννημένη στη Βέροια και κάτοικος Κιλκίς θα τελέσουν πολιτικό γάμο στο Δήμο Κιλκίς.

                                                                                           
Ανακοίνωση
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς τιμώντας τον προστάτη του Άγιο Ευγένιο την παραμονή της ονομαστικής του εορτής 20 Ιανουαρίου, στόλισε με άνθη την εικόνα του που βρίσκεται στην Μητρόπολη Κιλκίς και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον εσπερινό τα μέλη έκαναν αρτοκλασία παρακαλώντας τον  Άγιο «Υπέρ Υγείας» μελών, φίλων και παρευρισκομένων. Την δε Κυριακή 23 Ιανουαρίου το Δ.Σ. τιμώντας τα εκλιπόντα μέλη του, και τους φίλους (των οποίων συγγενείς μας ευεργέτησαν) ετέλεσε με σεβασμό μνημόσυνο στη μνήμη τους με κόλλυβα στην Μητρόπολη δείχνοντας ότι τους μνημονεύουμε και δεν τους λησμονούμε.

Το Δ.Σ.

Ανακοίνωση
Η πρόεδρος του Σ.Κ.Ν.Κ. κα. Ξηρουδάκη Ευδοξία ζητά συγνώμη από τον κο. Τσογγίδη Βασίλη υπάλληλο Δήμου Κιλκίς γιατί τον απεκάλεσε σε ευχαριστήριο στο τοπικό τύπο για βοήθεια που πρόσφερε στον σύλλογό μας πρώην επόπτη καθαριότητας. Υπήρχε δικαιολογία του σφάλματος. Παρ΄ όλα αυτά κε. Τσογγίδη σας ζητώ συγνώμη. Δεν έγινε εσκεμμένα το λάθος, ούτε είχε δόλο. Εξακολουθείτε να είστε επόπτης καθαριότητας.

Με εκτίμηση
Ξηρουδάκη Ευδοξία

Ανακοίνωση
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» ανακοινώνει την πλήρωση της θέσης υπαλλήλου γραφείου την οποία γνωστοποίησε δημόσια, ακολουθώντας τις διαδικασίες που προβλέπονται από το πρότυπο διαχειριστικής επάρκειας ΕΛΟΤ 1429:2008 με το οποίο είναι πιστοποιημένος.  
Συγκεκριμένα ο Σύλλογος έλαβε, εντός των προθεσμιών που είχε ορίσει, 25 βιογραφικά σημειώματα και τα οποία αξιολόγησε με βάση τα τυπικά προσόντα προκειμένου να  προχωρήσει στη διενέργεια συνεντεύξεων. Αποτέλεσμα της διαδικασίας ήταν η πρόσληψη του κ. Γρηγόρη Κυριακού και ο οποίος  θα επιφορτισθεί με θέματα λειτουργίας της γραμματείας του συλλόγου, υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, παρακολούθησης της διαχειριστικής επάρκειας του φορέα κ.τ.λ.

Ανακοίνωση
Από ελέγχους που πραγματοποίησε η Δ/νση Εμπορίου-Τμήμα Προστασίας Καταναλωτή Προμηθειών & Τεχνικού Ελέγχου Ν.Α. Κιλκίς κατά το έτος 2010 εντόπισε ενδύματα που δεν συμμορφώνονταν με τις απαιτούμενες προδιαγραφές του προτύπου ΕΛΟΤ-ΕΝ 14682:2008 εξαιτίας της παρουσίας κορδονιών μακρύτερων από το επιτρεπόμενο.
Τα ενδύματα αυτά, κρίθηκαν από τη Δ/νση Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ για χρήση από παιδιά.

Ανακοίνωση
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ενημερώνει ότι: Οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι στην ΑΕΕ 2010 δήλωσαν στην εκμετάλλευση τους πάνω από 50 αιγοπρόβατα θα πρέπει:
Να ενημερώσουν το μητρώο κτηνιατρικής εκμετάλλευσης για τον ακριβή αριθμό των ζώων τους με ημερομηνία απογραφής Δεκέμβριος 2010, να ενημερώσουν το κτηνιατρείο και να προσκομίσουν αντίγραφο στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ Κιλκίς έως τις 15/03/2011. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ότι η παραπάνω διαδικασία είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσουν οι αιγοπροβατοτρόφοι – παραγωγοί να λάβουν την επιπλέον επιδότηση (ΑΡΘΡΟ 68) για τα αιγοπρόβατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.