Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Αποζημιώνονται οι αγρότες της περιοχής Αρτζάν

Στην επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Θεόδωρου Παραστατίδη σχετικά με τις αποζημιώσεις της περιοχής Αρτζάν και την παρέμβαση στο Ταφ των καναλιών και του ταμιευτήρα, απήντησε ο υφυπουργός κ. Ι. Κουτσούκος, ο οποίος και δεσμεύτηκε, δημοσίως πλέον, στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή, για πλήρη αποζημίωση όλων των παραγωγών που υπέστησαν ζημίες (βαμβάκι, τεύτλα κ.λ.π.) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης που αφορούσε τη λειτουργία του ταμιευτήρα και του αντλιοστασίου, δεσμεύτηκε να προβεί σε άμεση αποκατάσταση, για τη λειτουργία κυρίως του αντλιοστασίου, με την ένταξη της ήδη υπάρχουσας μελέτης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε πρόγραμμα χρηματοδότησης, ώστε το πρόβλημα των πλημμυρών της περιοχής εκείνης, να λυθεί οριστικά. Μάλιστα ο Βουλευτής ζήτησε να υπάρξει συνεννόηση των υπηρεσιών της περιφέρειας με τους τοπικούς παράγοντες για τον καλύτερο συντονισμό υλοποίησης του έργου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.