Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

(Video) Εικόνα ελεεινής και άθλιας εγκατάλειψης στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Το ρεπορτάζ αυτό έγινε τον Οκτώβριο του 2018. Η απάντηση που είχαμε λάβει από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ήταν ότι το θέμα θα επιλυόταν την άνοιξη -καλοκαίρι του 2019. Σήμερα Οκτώβριο του 2019 επαναφέρουμε το θέμα, διότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε και περιμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή να μας πει τι σκοπεύει να κάνει.

Πρεμιέρα για το Σινεμά στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με όμορφες μουσικές από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και μια απίστευτα δυνατή ταινία έκανε πρεμιέρα το Σινεμά στην “ΤΕΧΝΗ” την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, συγχαίρει...

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές του τοπικού τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς συγχαίρουν θερμά τις εθελόντριες τους Δωροθέα - Μαρία Μανιουρά για τη τοποθέτησή της ως αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΔΕΚ) και Γεωργία Τριανταφυλλίδου ως αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς αντίστοιχα. Από καρδιάς ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. 

«Διορισμοί 4500 Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης»

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς 
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κιλκίς θεωρεί δίκαια τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Καθώς πλησιάζει η πραγματοποίηση των 4500 διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι το ΥΠΑΙΘ δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση όσον αφορά σε κομβικά και σημαντικά ζητήματα. Οι Εκπαιδευτικοί που υπηρετούμε τη Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση τα τελευταία 15 χρόνια, θέτουμε τους παρακάτω προβληματισμούς :

ΚΔΑΠ Kinesis: Δημιουργούμε, εκφραζόμαστε, φυτεύουμε!

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Άλλη μια εβδομάδα για τα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Junior πέρασε με την προσοχή μας να επικεντρώνεται σε κανόνες και τρόπους καλής συμπεριφοράς, τόσο μέσα στην τάξη όσο και στο κοινωνικό μας περιβάλλον. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από ένα σταθερό και σαφές πλαίσιο για να μπορούν να νιώθουν ασφάλεια, να προσανατολιστούν και να προχωρήσουν.

Ειδομένη: Ο «παιδικός» σταθμός της ζωής μας

Επιμέλεια: Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Το τηλέφωνο χτυπάει. Είναι η Ειρήνη, η φίλη μου που θα μας φέρει στην πόλη. Θα μου πει τα νέα του χωριού που επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο.

Πιερία: Με απειλή μαχαιριού αφαίρεσε 1.100 ευρώ, αλλά....

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία που έγινε προχθές (10 Οκτωβρίου 2019) το βράδυ σε κατάστημα στην Πιερία.

Συνέλαβαν 3 άτομα για 3.364 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 1.750 συσκευασίες με καπνό βάρους 87,5 κιλών

Συνελήφθησαν χθες (11 Οκτωβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 40, 27 και 21 ετών, διότι στην κατοχή τους αλλά και σε έρευνα οικίας που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.364 πακέτα τσιγάρων και 1.750 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 87,5 κιλών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Συνεχίζεται για 4η χρονιά η Λέσχη Ανάγνωσης Εφήβων της Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Αν είσαι μαθητής Γυμνασίου και σου αρέσει το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων, αν σου αρέσουν οι συζητήσεις και οι σύγχρονοι προβληματισμοί, αν σου αρέσει να κάνεις νέες παρέες και γνωριμίες, μπορείς να έρθεις στην παρέα μας.

Βιβλιοθήκη Κιλκίς: Εργαστήριο γονέων με θέμα, "Λύπη και θυμός στα παιδιά"

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 στις 18:00, υποδεχόμαστε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς την κ. Λίζα Μελετιάδου, Ψυχολόγο ΑΠΘ/ Ψυχοθεραπεύτρια με πιστοποίηση στη γνωστική συμπεριφορική θεραπεία, σε ένα ψυχολογικό εργαστήριο για γονείς παιδιών κάθε ηλικίας.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 15η Οκτωβρίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Νίκος Δημαράς, Σταύρος Δήμας και Παντελής Σαββίδης, στη Νέα Καβάλα

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 οι δημοσιογράφοι κ. Νίκος Δημαράς, κ. Σταύρος Δήμας και κ. Παντελής Σαββίδης ως εκπρόσωποι του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο του δήμου Παιονίας κ. Θανάση Τζούρτζο παρέδωσαν στον κ. Driessen Bart, υπεύθυνο της εθελοντικής οργάνωσης “A Drop in the Ocean” στην δομή της Νέας Καβάλας, 105 πακέτα pampers και δύο κιβώτια μωρομάντηλα για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

ΚΚΕ: "Η προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας και σπίλωσης του σοσιαλισμού, κλιμακώνεται"

Δελτίο τύπου Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Τουλάχιστον προκλητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας να προτρέψει όλα τα σχολεία της περιοχής να συμμετάσχουν στις επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού από τα 30 χρόνια της πτώσης του Βερολίνου, που διοργανώνει το Γενικό Προξενείο της Γερμανίας με σκοπό –όπως λέει - «οι μαθητές να γνωρίσουν καλύτερα τα ιστορικά γεγονότα και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε σχέση με την ιστορία του Τείχους του Βερολίνου». 

Πέλλα: Συλλήψεις για 12 πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθησαν προχθές (10 Οκτωβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 3 αλλοδαποί ηλικίας 50, 52 και 71 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, 12 πλαστά χαρτονομίσματα.

(Video) Πολιτική εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς, αφιερωμένη στον Θ. Πασσαλίδη


Κεντρική πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε η Νoμαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20:30 στο Κτήμα των Ευχών Κιλκίς. H εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον τέως Βουλευτή του νομού Κιλκίς Θεόδωρο Πασσαλίδη και στους εκλογικούς αντιπροσώπους που βοήθησαν τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου 2019.