Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

(Video) Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Νέας Καβάλας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Στο πλαίσιο περιοδειών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα, με αφορμή τη ΔΕΘ, αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Ψυχογιό, τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, τον πρ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, τον πρ. προϊστάμενο του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Γιώργο Αγγελόπουλο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Παιονίας, κ. Σιωνίδη Κωνσταντίνο και το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Νέα Καβάλα.

Νέα χρονιά, νέα διάθεση, νέες δραστηριότητες στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids Κιλκίς
Άλλη μία εβδομάδα τελείωσε για τις δυο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Junior, με την έναρξη των σχολείων να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των παιδιών μας. Έτσι, θέλοντας να τιμήσουμε κομβικό αυτό γεγονός στη ζωή των μαθητών μας, αφιερώσαμε την ώρα των εικαστικών στην κατασκευή ενός εβδομαδιαίου προγράμματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να καταγράψουν το χειμερινό τους πρόγραμμα σε μια δική τους πολύχρωμη κατασκευή. 

Επίσκεψη στη Δομή της Νέας Καβάλας από κλιμάκιο του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ 
Μία ακόμα επίσκεψη πραγματοποίησε η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στη Νέα Καβάλα, με αφορμή την φιλοξενία επιπλέον 1000 προσφύγων στη Δομή από τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Επετειακό Ημερολόγιο για τα 50 χρόνια της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Στους τόπους που βάδισαν οι δικοί μας τις ημέρες του Μεγάλου Ξεριζωμού και της Πρώτης Εγκατάστασης στην Ελλάδα βαδίζουμε σήμερα εμείς-παιδιά των παιδιών τους- κρατώντας από το χέρι, τα δικά μας παιδιά. 

Ευχές από το Συνδυασμό "Συμμετέχω" για τη νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο Δ. Αγαθόπουλος
«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-2020 η Δημοτική Παράταξη "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" και οι Δημοτικοί της Σύμβουλοι Αγαθόπουλος Δημήτριος, Αναστασιάδου Λένα και Σεϊτανιώτης Αλέξης ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Καλή Πρόοδο και Δημιουργική Δουλειά. 

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Τετάρτη 18/9/2019

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Σήμερα, προπονητικό Καμπ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην Ακαδημία "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς "η πόλις"


Το καλλιτεχνικό εργαστήρι του «πόλις» και ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς, ανακοινώνουν την έναρξη των εγγραφών στα τμήματά τους.

Παρουσίαση της εικονικής αναπαράστασης του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, στη Θεσσαλονίκη

Μια εικονική αναπαράσταση του διάσημου Μηχανισμού των Αντικυθήρων (“Virtual Antikythera Mechanism”) παρουσιάζεται στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, υπό την αιγίδα του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια νομού Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Προγράμματα κατάρτισης για “Φυτική Παραγωγή”, “Ζωική Παραγωγή”, και “Μελισσοκομία” στο κέντρο «Δήμητρα» Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου «Δήμητρα» Κιλκίς 
Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κιλκίς θα ξεκινήσει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 150 ωρών, από τον Οκτώβριο του 2019, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, Μέτρο 01: Δράσεις Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης, Δράση: 1.1.1: «Δράσεις Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς και Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις». 

Μαθήματα χορού Swing στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η αίθουσα χορού της ΤΕΧΝΗΣ ανοίγει ξανά τις πόρτες της για να υποδεχτεί την πιο χαρούμενη και σκερτσόζικη παρέα της πόλης. Εάν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος αυτής της παρέας, να ταξιδέψεις στην εποχή του '30 και του '40 και να χορέψεις στους ρυθμούς της Swing μουσικής δήλωσε συμμετοχή στο τμήμα χορού swing της ΤΕΧΝΗΣ.

Κιλκίς: Παρουσίαση της περιοδικής έκθεσης "ΜΟΡΡΥΛΙΩΝ ΠΟΛΙΣ"

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς 
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, καλωσορίζοντας το φθινόπωρο, παρουσιάζει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, 11.00 π.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, Ουτσκούνη & Ρεγγούκου, την περιοδική έκθεση «ΜΟΡΡΥΛΙΩΝ ΠΟΛΙΣ. Mία αρχαία μητρόπολη στην πεδιάδα της Κρηστωνίας με φημισμένο Ιερό του Ασκληπιού» (σήμερα στην κοινότητα Άνω Απόστολοι του Δήμου Κιλκίς). 
Μουσική επιμέλεια και εκτέλεση: 'Σαξόφωνο Νάσκας'.
Επικοινωνία: καθημερινά (εκτός Τρίτης) τηλ. 23410 22.477, 2310 413.415