Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχές από το Συνδυασμό "Συμμετέχω" για τη νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο Δ. Αγαθόπουλος
«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-2020 η Δημοτική Παράταξη "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" και οι Δημοτικοί της Σύμβουλοι Αγαθόπουλος Δημήτριος, Αναστασιάδου Λένα και Σεϊτανιώτης Αλέξης ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Καλή Πρόοδο και Δημιουργική Δουλειά. 

Ευχόμαστε και οραματιζόμαστε να γίνουν ενεργοί πολίτες με κριτική σκέψη, με σεβασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα, με δράση και με κοινωνικές ευαισθησίες. 

Στους γονείς ευχόμαστε κάθε ευκολία στον σημαντικό ρόλο που επωμίζονται τόσο με την ανατροφή και την υποστήριξη των παιδιών τους, όσο και με τη συμβολή τους για την ορθότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων.Είμαστε κοντά στην κοινότητα για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.