Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

(Video) Διπόταμος Κιλκίς: Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Χαράλαμπου και της Ελευθερίας Τσολακίδη


Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Χαράλαμπου και της Ελευθερίας Τσολακίδη, στο Διπόταμο Κιλκίς, το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019.

Στο Κιλκίς: Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών για καλό σκοπό

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club  
Το Kinesis Fight Club σε συνεργασία με το ειδικό δημοτικό σχολείο Κιλκίς διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις 5 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς.

Συμμετοχή του Κιλκισιώτη Α. Γιαννακίδη στο διεθνές πρωτάθλημα KYODOKYOKUSHIN στην Πολωνία

Σε διεθνές πρωτάθλημα θα συμμετάσχει η ελληνική αντιπροσωπεία της IBU KYODOKYOKUSHIN Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο Σιέντλτσε κοντά στην Βαρσοβία όπου βρίσκεται και η έδρα της διεθνούς οργάνωσης IBU Kyodokyokushin στις 9 Νοεμβρίου. Η οργάνωση εκπροσωπείται σε 40 κράτη και στην Ελλάδα υπεύθυνος είναι ο Αντώνης Γιαννακίδης, εκπαιδευτής του Kinesis Fight Club.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 32χρονο για διατάραξη ειρήνης πολιτών

Συνελήφθη χθες (23 Αυγούστου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 32χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, νωρίτερα την ίδια ημέρα, σχολιάζοντας ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημερωτικού ηλεκτρονικού ιστότοπου, δημοσίευσε κείμενο προκαλώντας φόβο κατά ομάδας ατόμων, με την απειλή τέλεσης εγκλήματος.

Μάγεψαν, Αναστασιάδης και Ανδρουλιδάκης στην Πινακοθήκη της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια νύχτα γιομάτη θάματα εμπειρία βίωσαν όσοι βρέθηκαν στην Πινακοθήκη της Τέχνης στο Μεταλλικό στις 21 Αυγούστου 2019. Την αρχή έκανε ο Κιλκισιώτης ντράμερ, Κώστας Αναστασιάδης, που για δυο ώρες, συνεπήρε με τον λόγο και τον ήχο του τους πενήντα συμμετέχοντες στη βιωματική διδασκαλία για την αρμονία του ρυθμού. Περιπλανήθηκαν σε ρυθμούς και εκφράσθηκαν συνδυάζοντας ήχο και σκέψη σε μια απόπειρα και αυτογνωσίας.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (24/8/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το παιχνίδι αρχίζει
Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ακαδημία μας μετρά 21 αγωνιστικά τμήματα, με τις εγγραφές να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκινούν τις προπονήσεις η Κ16, η Κ15, τμήμα «Μίλαν», η Κ13, τμήμα «Ίντερ», και η Κ12, τμήμα «Μάντσεστερ». Τα υπόλοιπα 17 τμήματα πατάνε χορτάρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφές στην Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"