Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ρεβενάκης: Ας το χωνέψει η ΠΟΕΔΗΝ - Προχωράμε

Υπογράφει Θοδωρής Ρεβενάκης
Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Καλούμε τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ, να ενημερώσουν το "κοινό"  τους ότι:

Πτώση Πεύκου στον Προφήτη Ηλία Σαλάτς Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Πτώση ενός πεύκου, που υπήρχε στον αύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Προφήτου Ηλιού Σαλατς, προκάλεσαν οι έντονες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες.

Πετυχημένη εκδήλωση του συλλόγου «ΒηματίΖΩ», στο Ράντσο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
Την Δευτέρα 24.06.2019 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», πραγματοποίησε εκδήλωση, στους χώρους του ράντσο Κιλκίς, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου

Επισκέψεις Πέτρου Φούρα σε υπηρεσίες και φορείς της πόλης του Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς, Πέτρου Φούρα
Σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες και φορείς της πόλης του Κιλκίς πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Φούρας την Τρίτη 25/06/2019. Ειδικότερα, επισκέφθηκε το ΓΝΚ την Δ.Ο.Υ Κιλκίς και την Αντιπεριφέρεια, όπου σε εγκάρδιο κλίμα συζήτησε με τις διοικήσεις και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών.

Ξεκίνησε το πρόγραμμα υδροθεραπείας για τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Έναρξη του προγράμματος υδροθεραπείας για τους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του «Αλέξανδρος Sports Centre Κιλκίς» από τον καθηγητή προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής Κ. Γιοβά Χρήστο με ειδικότητα στην υδροθεραπεία σε ΑμεΑ.

Περιοδεία Κώστα Σιδηρόπουλου, στα χωριά Καμπάνη, Λαοδικηνό, Πυργωτό και Περιστέρι

Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΚΚΕ, Κώστα Σιδηρόπουλου
Τις περιοδείες, μπροστά στις βουλευτικές εκλογές, συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Σιδηρόπουλος, σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού. Με κλιμάκιο στελεχών του Κόμματος επισκέφτηκε τα χωριά Καμπάνη, Λαοδικηνό, Πυργωτό και Περιστέρι, συζητώντας με τους κατοίκους των χωριών.

Μήνυμα ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Mε σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ έχει καθιερωθεί η 26η Ιουνίου κάθε έτους να αποτελεί την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους. Στόχος η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις συνέπειες αφενός από την χρήση των ναρκωτικών ουσιών αφετέρου από την παράνομη διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ημέρα σκέψης και περισυλλογής, η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ενημερώνουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Πρόκειται για ημέρα σκέψης και περισυλλογής, για ημέρα σοβαρού προβληματισμού και κοινωνικού διαλόγου, καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε τα ναρκωτικά αποτελούν ένα από τα μείζονα προβλήματα της κοινωνίας.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κιλκίς θα πραγματοποιήσει διανομή, την Δευτέρα 01-07-2019 και την Τρίτη 02-07-2019 και ώρα 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. πίσω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3) στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ, τα εξής είδη:

Σχολή πολιτικής εκστρατείας από τον Στέφανο Παραστατίδη: Γυναίκες και Παιδεία οι θεματικές ομιλίες του


Δελτίο τύπου υποψήφιου βουλευτή Σ. Παραστατίδη
Δύο θεματικές εκδηλώσεις ήταν ο επόμενος σταθμός της προεκλογικής καμπάνιας του Στέφανου Παραστατική, υποψηφίου Βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής, με επίκεντρο την εκπροσώπηση των γυναικών η μία, την παιδεία και την εκπαίδευση η δεύτερη. Καθώς ούτε η ροή ειδήσεων δεν τον προλαβαίνει σε αυτήν την κυριολεκτική εκστρατεία, ακούραστος συνεχίζει τον πολιτικό αγώνα δημιουργώντας κυριολεκτικά σχολή στον τρόπο που πολιτεύεται εισάγοντας νέα πολιτικά ήθη.

Γ. Περπερίδης: Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί

Υπογράφει ο Γιώργος Περπερίδης
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
Σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες ο ελληνικός λαός εκλέγει την πρώτη μεταμνημονιακή κυβέρνηση. Με την ψήφο του ο Έλληνας πολίτης στις 7 Ιουλίου θα τιμωρήσει όλους αυτούς που, με την άφρονα πολιτική των δήθεν σταθερών κυβερνήσεων του ενός (ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ), καταρράκωσαν την αξιοπρέπειά του. 

Κάδοι απορριμάτων φονιάδες, στο Κιλκίς

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Γωνία  Καυκάσου και Δημητράκου στο Κιλκίς, οι οδηγοί δεν έχουν ορατότητα από τους κάδους απορριμάτων που είναι τοποθετημένοι εκεί, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο σχεδόν καθημερινά, όπως σήμερα 26 Ιουνίου 2019, το μεσημέρι.

Τηλεφωνικές απάτες: Κάποια τηλεφωνήματα κοστίζουν ακριβά

Τα νέα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Αν και ολοκληρωτικά σχεδόν ανανεωμένο το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων μας εξέπληξε ευχάριστα φέτος με τις ενέργειες, τις πρωτοβουλίες, τον σεβασμό και την υποστήριξη που έδειξε προς το Σχολείο. 

Στο Κιλκίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Στο Κιλκίς θα βρεθεί και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες του ακριτικού μας νομού ο Πρόεδρος της ΝΔ και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρωταθλητής στα 800 μ ο Α. Αλέρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Εφήβων

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 800μ των Εφήβων από τον Αλέξανδρο Αλέρου με την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα 1'54''63, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ στην Κατερίνη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων με όλους τους κορυφαίους και οι κορυφαίες της κατηγορίας Κ20 και Κ18 να δίνουν το παρών.

Σε εκδήλωση για τη γενοκτονία στο Σ.Σ. Μουριών ο Δ. Κυριακίδης

Σε εκδήλωση για τα εκατό χρόνια από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουριών "Το Μπέλλες" την Κυριακή 23 Ιουνίου, συμμετείχε ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Εκδήλωση προς τιμήν του Αντωνίου Καμπάνη, στον οικισμό Καμπάνη Κιλκίς


Δελτίο τύπου Μορφωτικού Πολιτιστικού Σωματείου Καμπάνη Κιλκίς 
Στον Καμπάνη Κιλκίς βρέθηκε στις 22 Ιουνίου αντιπροσωπεία της «Ένωσις Ανδρίων» με αφορμή την 106η επέτειο της μάχης Κιλκίς-Λαχανά, στη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων 1912-13, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις και να τιμήσει τον συνταγματάρχη Αντώνιο Καμπάνη, ενώ παράλληλα να συνυπογράψει πρωτόκολλο αδελφοποίησης με το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σωματείο Καμπάνη. 

Κεντρική προεκλογική ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στο Κιλκίς

Ακροποταμιά Κιλκίς, 24-25 Ιουνίου 2019

Οι φωτογραφίες (Ισπανικός ποταμός) αποτελούν ευγενική παραχώρηση του αναγνώστη της Γνώμης Ε. Α.

Σοφία Σπυρλιάδου: Είμαι υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΜέΡΑ25 στο ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μετώπου Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής - ΜέΡΑ25
Το Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής - ΜέΡΑ25 ανακοινώνει τους υποψηφίους του για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 στην εκλογική περιφέρεια Κιλκίς. Πρόκειται για επαγγελματίες του τόπου μας με όραμα και όρεξη για δουλειά, που ζητούν τη στήριξή σας. Γιατί αυτή η νύχτα κράτησε πολύ.

Δείτε Video από την προεκλογική ομιλία υποψηφίου βουλευτή Κώστα Κιλτίδη στο Πολύκαστρο


Προεκλογική ομιλία υποψηφίου βουλευτή Κώστα Κιλτίδη, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου και ώρα 21:00.