Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

(Video) Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς: Παράθυρο στην επαγγελματική κατάρτιση


Η εκδήλωση "Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς: Παράθυρο στην επαγγελματική κατάρτιση" έγινε στην Καπναποθήκη Κιλκίς, στις 12 και 13 Ιουνίου 2019.

Αυτή είναι η αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, Γιαννούλα Μητώνα


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς με τον Μέγα Χορηγό του VIOZOIKI, εύχονται καλή επιτυχία στην αθλήτρια και τους βοηθούς της για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής, στην κατηγορία Α CEN 2* 120 - 139 χλμ), την Κυριακή 16/06/2019 στην Κατερίνη.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στους περισσότερους προκαλεί εγκεφαλικά με τις φωτογραφίσεις της και τις εμφανίσεις στην τηλεόραση. Σε μας προκαλεί εγκεφαλικά με τις επιδόσεις της στους πιο δύσκολους ορεινούς αγώνες της χώρας μας και τις συμμετοχές της σε αγώνες τριάθλου. 

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 70χρονης και σύλληψη 33χρονου για διαρρήξεις σε ATM


Δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας και του Προϊσταμένου του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, σχετικά με εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 70χρονης, που έγινε το 2015 στην Αλιστράτη Σερρών, καθώς και σύλληψη 33χρονου μέλους εγκληματικής ομάδας για διαρρήξεις σε ATM.

Όλγα Γεροβασίλη: Οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς

Δήλωση της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη για τις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη 
"Η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας με την αυτόφωρη σύλληψη τριών δραστών που διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύει περίτρανα ότι η Αστυνομία λειτουργεί με σχέδιο, μέθοδο και αποτελεσματικότητα.

«Το Κιλκίς στη σκιά του πολέμου»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ανακοινώνει τη μεταφορά της περιοδικής επετειακής έκθεσης "ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ εν καιρώ ΠΟΛΕΜΟΥ στο ΚΙΛΚΙΣ. Από τα χαρακώματα των μαχών... στα σκάμματα των ανασκαφών" από το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς στο Γενί Τζαμί Θεσσαλονίκης με διάρκεια από 27 Ιουνίου 2019 έως 28 Σεπτεμβρίου 2019.

"Αραξοβόλι"- Το αγαπημένο στέκι του "Σαργκάνη" σας περιμένει

"Η κουζίνα στο "Αραξοβόλι" Κιλκίς, λειτουργεί ξανά και τα τραπέζια ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους θαμώνες του.

3ο Πιάνο Φεστιβάλ Κιλκίς



Πρόγραμμα συναυλιών
Σάββατο 15 Ιουνίου
Συναυλία πιάνου με Νίκο Λαβασά και Λάμπη Βασιλειάδη

Παύλος Τονικίδης: Παραμένω μάχιμος στην τοπική αυτοδιοίκηση

Δήλωση Παύλου Τονικίδη
«Σχετικά με τα σενάρια περί ενδιαφέροντός μου για την κεντρική πολιτική σκηνή, δηλώνω τα εξής: Παραμένω μάχιμος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με τους συνεργάτες μου και τη μεγάλη ομάδα της δημοτικής παράταξης «Δήμου ΑΞΙΩΝ» ξεκινήσαμε προεκλογικά μια προσπάθεια με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά την οποία θα συνεχίσουμε με δυναμισμό και συνέπεια και μετεκλογικά, εντός του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς».

(Video) Τελετή λήξης μαθημάτων 2019 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Η τελετή λήξης μαθημάτων 2019 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ.

Εκτός ψηφοδελτίου ΚΙΝ.ΑΛ. ο Θέμης Ανθρακίδης

Το ΚΙΝ.ΑΛ. ήταν από τα πρώτα κόμματα που ανακοίνωσε την πλήρη σύνθεση του ψηφοδελτίου του στο ν. Κιλκίς, ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο. Και ενώ ο αρχικός σχεδιασμός περιελάμβανε 4 άντρες (Αναστασιάδη Γιώργο, Ανθρακίδη Θέμη, Παραστατίδη Στέφανο, Φραγγίδη Γιώργο) και 1 γυναίκα (Στεφανίδου Αλεξάνδρα), το σχέδιο νόμου που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή περί ποσόστωσης 40% στη συμμετοχή γυναικών στα ψηφοδέλτια, ήτοι η ανάγκη εύρεσης δεύτερης γυναικείας υποψηφιότητας, άλλαξε τα πράγματα για έναν εκ των ανδρών καθώς θα έπρεπε να «κοπεί». 

Η έκθεση "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς", στο Γενί Τζαμί Θεσσαλονίκης


Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς-με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης-σας προσκαλούν στα εγκαίνια της περιοδικής επετειακής έκθεσης "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς, Από τα χαρακώματα των μαχών...στα σκάμματα των ανασκαφών", την Πέμπτη 27/6/2019, 20.30 μ.μ. στο Γενί Τζαμί Θεσσαλονίκης Αρχαιολογικού Μουσείου 30.

Κιλκίς: Έχουμε τα σκυλιά, τώρα έχουμε και τους βλάκες που τρέχουν σαν τρελοί μέσα στην πόλη!

Γράφει ο Πάνος ΜαύροςΚιλκίς καλοκαίρι 2019 μ.Χ.
Σε αυτή την πόλη δεν θα πλήξουμε ποτέ. Ούτε φυσικά θα ησυχάσουμε, θα ηρεμήσουμε, θα καταφέρουμε να ζήσουμε μια αξιοπρεπή, όμορφη και ασφαλή ζωή. 

Αναζητείται ηθικό πλεονέκτημα για τη ΝΔ στην Πέλλα

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στους φίλους της παράταξης στο νομό Πέλλας, για την επιλογή υποψηφίου που λέγεται ότι θα φιλοξενηθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, καθώς σύμφωνα με στοιχεία δεν είναι καθ’ όλα “καθαρός” και επομένως προκύπτει θέμα με το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα.

Δήλωση Θέμη Ανθρακίδη για τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής

Υπογράφει ο
Θέμης Θ. Ανθρακίδης
Οικονομολόγος- Νομικός
Μετά και την απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα, έχω να δηλώσω τα εξής: Ήδη από το Δεκέμβριο του 2018 οπότε και μου προτάθηκε η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Κιλκίς από το Κίνημα Αλλαγής, αγωνίσθηκα με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάδειξη των θέσεων και των προτάσεων της Δημοκρατικής Παράταξης για την ανάταξη της Χώρας και της ιδιαίτερης Πατρίδας μας, του νομού Κιλκίς.

Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου: Είμαι υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς

Υπογράφει η Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου
Υπ. Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας! 
Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή ταυτόχρονα, να δώσω για άλλη μια φορά, την τρίτη μετά το 2012 με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. 

End Season Fitness event 2019, του ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Με αφορμή την ολοκλήρωση των παιδικών προγραμμάτων Zumba Kids & Zumba Junior αλλά και των τμημάτων ενόργανης γυμναστικής, Ρυθμικής γυμναστικής και του τμήματος dance kids του ΚΔΑΠ Kinesis for kids, όπως επίσης και των ομαδικών προγραμμάτων άθλησης του γυμναστηρίου μας, Kinesis-Gym, ετοιμάσαμε το καθιερωμένο πλέον End Season Fitness Event που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας ακόμη αθλητικής χρονιάς τόσο του γυμναστηρίου μας, όσο και των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for kids και ΚΔΑΠ Kinesis for juniors. 

Δείτε Video από την τελετή λήξης μαθημάτων 2019, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Τελετή λήξης μαθημάτων 2019, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς.

Γιορτάζει στην αυλή του το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς



Το Πολυάνειο Ωδείο Ι.Μ.Κιλκίς , σας προσκαλεί σε μια γιορτή στον προαύλιο χώρο του ωδείου την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στις 21:00.