Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Κατανοητά και σαφή τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών, διαβαθμισμένης δυσκολίας τα θέματα των Μαθηματικών

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης - ΚΔΒΜ1 Κίνητρο Κιλκίς
Τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών χαρακτηρίζονται ως κατανοητά και σαφή. Οι ερωτήσεις που ζητήθηκαν στο διδαγμένο κείμενο ήταν ξεκάθαρες και το κείμενο που δόθηκε για συγκριτικό σχολιασμό υπήρχε στο σχολικό βιβλίο.

Δείτε Video από την τελετή λήξης σεζόν του γυμναστηρίου "Ευ ζην" Κιλκίς


Τελετή λήξης σεζόν του γυμναστηρίου "Ευ ζην" Κιλκίς, έγινε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στο Κιλκίς.

Αυτή είναι η αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, Ευγενία Παπαδοπούλου


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς με τον Μέγα Χορηγό του VIOZOIKI εύχονται καλή επιτυχία στην Αθλήτρια και του βοηθούς της για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Ελλάδος Εφήβων Ιππικής Αντοχής κατηγορία Β CEN 1* (80 - 119 χλμ) την Κυριακή 16/06/2019 στην Κατερίνη.

Δ.ΙΕΚ Κιλκίς: Παράθυρο στην επαγγελματική κατάρτιση

Υπογράφει η Δέσποινα Μαυρίδου
Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς
MSc Management of Education
Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια των διήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Δ.ΙΕΚ Κιλκίς με τίτλο «Δ.ΙΕΚ Κιλκίς: Παράθυρο στην επαγγελματική κατάρτιση», την Τετάρτη 12-06-2019, στις 19:00 στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη.

Με εντολή Υπουργού απομακρύνθηκε δάσκαλος

Με εντολή του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, απομακρύνεται από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, ο δάσκαλος που την Παρασκευή, 7 Ιουνίου κλείδωσε μαθητή στην αίθουσα της τάξης με τη λήξη των μαθημάτων. Παράλληλα, ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου άμεσα έδωσε εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Του θέματος έχει επιληφθεί και η Δικαιοσύνη μετά την προσφυγή του γονέα.

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς, στο Βόλο

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς
Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), η οποία έλαβε χώρα στην Αγριά Βόλου του νομού Μαγνησίας, στο ξενοδοχείο "Valis" Resort.

Ο ηγετικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ήταν αριστερά

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανάχωμα στην ταξική πάλη και στη ριζοσπαστικοποίηση των εργατικών – λαϊκών δυνάμεων από τότε που ήταν 3% και σαν οπορτουνιστικό μόρφωμα μαζί με τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες στο μαζικό λαϊκό κίνημα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ καλούσαν τον λαό να υποστείλουν τους αγώνες και τις διεκδικήσεις και να υιοθετήσουν τους «κοινωνικούς» διαλόγους της απάτης σα μέσο επίλυσης των λαϊκών προβλημάτων.

«Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» στην Ειδομένη και τη γύρω περιοχή (Όλη η εκπομπή)


Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Ο Βασίλης Αδαμίδης με τους συνεργάτες του παρουσίασε ένα επεισόδιο στη σειρά των εκπομπών του «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα». Ακολούθησε τον ρου του ποταμού Αξιού από τις εκβολές του μέχρι την Ειδομένη και τα σύνορα. Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης στήριξε έμπρακτα αυτή την ιδέα και συνέβαλε στην υλοποίησή της.

ΑΣΕΠ: 32 άτομα Τακτικού Προσωπικού σε δύο φορείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 5Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 23/5.6.2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα δύο (32) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) και στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.) (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας).

Ευχαριστήριο Κώστα Πουντζουκίδη για την εκλογή του στις δημοτικές εκλογές

Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
"Φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Η εμπιστοσύνη και η προτίμησή σας με κάνουν να αισθάνομαι τιμή και ευθύνη απέναντί σας.

Μήπως η οικονομική κρίση δεν άδειασε μόνο τις τσέπες μας, αλλά και τις καρδιές μας;


Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Μάνα! ―Δε βρίσκεται λέξη καμία να ’χει στον ήχο της τόση αρμονία· σαν ποιος να σ’ άκουσε με στήθος κρύο, όνομα θείο; (Γεράσιμος Μαρκοράς, 1826-1911, Έλληνας ποιητής)
Αγαπητοί αναγνώστες, δυστυχώς εδώ και εννέα χρόνια όλες οι ιδιωτικές και μη συζητήσεις, στα μέσα ενημέρωσης - έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου – αναλυτές στα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα – έγκριτοι ή μη – μας βομβαρδίζουν με την οικονομική κρίση.

Κιλκίς: Σύλληψη 37χρονου για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη προχθές (8 Ιουνίου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 37χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε όχημα που οδηγούσε 6 αλλοδαπούς, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Αυτός είναι ο αθλητής του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, Δημήτριος Μητώνας


Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς με τον Μέγα Χορηγό του VIOZOIKI, εύχονται καλή επιτυχία στον αθλητή και τους βοηθούς του για την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής, στην κατηγορία Α CEN 2* (120 - 139 χλμ), την Κυριακή 16/06/2019 στην Κατερίνη.