Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Προεκλογικό σποτ του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς, Θεόδωρου Βαφειάδη

Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Α.Ο. Κιλκισιακού
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κιλκισιακού, μετά από πενταετή θητεία, αποφάσισε να μη συνεχίσει και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει το ενδιαφέρον του, στη Γ.Σ. της 29/5/19 και ώρα 19.00, στα γραφεία του συλλόγου.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δ. Ε. Μουριών, Δοϊράνης, Χέρσου, Κρουσσών και Πικρολίμνης, με το Δ. Κυριακίδη

Προγραμματικές δεσμεύσεις για Πολιτισμό και Τουρισμό του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη

Τάκης Αγαθόπουλος: "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι"

Υποφράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος*
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Φίλες και φίλοι,
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Όσοι και όσες συμμετέχουμε στην παράταξη αυτή εκφράζουμε ένα άλλο κόσμο.
Δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε! Αρκεί να νοιαστούμε, να πιστέψουμε και να δράσουμε.

Το μήνυμα εστάλη: Νέος Δήμαρχος Κιλκίς ο Παύλος Τονικίδης!


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Το μήνυμα της μεγάλης νίκης της δημοτικής παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ» έστειλε η πρωτοφανής για τα δεδομένα του Κιλκίς χθεσινή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία ογκώδους ακροατηρίου στην Πλατεία Ειρήνης.

Γιάννα Μητώνα: Είμαι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Κοινότητας Χρυσόπετρας


Μεταφορική Θαμνίδη και Balaton Hellas, χάλκινοι χορηγοί του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Η Μεταφορική Θαμνίδη και η Balaton Hellas είναι οι χάλκινοι χορηγοί του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς. Είναι αρωγοί στην προσπάθεια των αθλητών που θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής και διεκδικούν μια θέση στην Εθνική Ελλάδος για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα "Ελευθέρια 2019" του δήμου Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις των Ελευθερίων 2019.

Ενημέρωση Υπουργείου Εσωτερικών προς τους ψηφοφόρους

Για την καλύτερη διευκόλυνση των εκλογέων, το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης αύξησης των εκλογικών τμημάτων, καθόσον για πρώτη φορά διεξάγονται τετραπλές εκλογές στη χώρα μας (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές και Κοινοτικές), ενδέχεται οι ψηφοφόροι να ψηφίζουν αυτή τη φορά σε διαφορετικό σχολικό συγκρότημα από αυτό που ψήφιζαν συνήθως.

Σε εξέλιξη η διαδικασία του 2ου διαγωνισμού για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων της πόλης του Κιλκίς

Από το γραφείο Δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς ανακοινώνονται τα παρακάτω: "Η ΔΕΥΑ Κιλκίς ανταποκρινόμενη στον αναπτυξιακό της ρόλο για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους κατοίκους της πόλης έχει εκτελέσει την Α΄φάση της αντικατάστασης των αγωγών ύδρευσης από αμιαντο-τσιμεντοσωλήνες σε αγωγούς πολυαιθυλενίου καθώς επίσης και όλων των παροχών ύδρευσης προς τις κατοικίες με μηδενικό κόστος προς τους Δημότες.

Ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα χωριά του Κιλκίς και της Παιονίας

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης» 
ΚΙΛΚΙΣ: Μέσα σε κλίμα αποδοχής των θέσεων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ ολοκληρώθηκαν οι περιοδείες του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη, και των υποψήφιων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στα χωριά του Δήμου Κιλκίς.

Δείτε την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου


Η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Αγαθόπουλου έγινε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, στο Κιλκίς.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 15 Μαΐου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 15 Μαΐου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

H πρόκληση της Ευρώπης

Γράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Οι ευρωεκλογές που έρχονται φέρνουν ξανά στην επιφάνεια τη συζήτηση για την ιστορία της Ευρώπης, για την αξία της ευρωπαϊκής ενοποίησης, για την αντιμετώπιση των νέων πρωτοφανών προκλήσεων, για τη σημασία που μπορεί να έχει η ελληνική ιστορική εμπειρία στην οικοδόμηση ενός νέου ευρωπαϊκού αφηγήματος. Μια ιστορική εμπειρία που μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη μιας στέρεας γνώσης για την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς απειλής.