Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Παίονες αστυνομικοί εξάρθρωσαν εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην παραχάραξη χαρτονομισμάτων

Δηλώσεις του Προϊσταμένου του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων και Δημόσιων Σχέσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας Αστυνόμου Β’ Τάνου Πέτρου:

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στις 13.00, στη Βέροια (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, Βέροια), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις: Πως μπορώ να αμυνθώ;



Ο Κωνσταντίνος Τζίκας* (δικηγόρος – διαμεσολαβητής) προσκεκλημένος της πρωινής εκπομπής “Εδώ Θεσσαλονίκη” του κ. Λαζόπουλου στο ραδιόφωνο του Alpha 96,5 μίλησε για τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούν οι εταιρίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στους πολίτες χωρίς αυτοί να το επιθυμούν. 

Αναμενόμενα πετυχημένη η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς 
Με αυξητικές τάσεις παρουσιών όπως κάθε χρόνο και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτά του με ταυτόχρονη απονομή πλακετών σε συναδέλφους στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ».

Δίπλωμα στην περσινή παιδική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Δόθηκαν τα διπλώματα στην περσινή παιδική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς, η οποία κατέλαβε την Τρίτη θέση στο τοπικό πρωτάθλημα πετοσφαίρισης της ΕΣΠΕΜ Κεντροδυτικής Μακεδονίας, στην οποία κατηγορία πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αριστ. Σκύδρας.

Πετυχημένη η θεατρική παράσταση για παιδιά, «Η Φάρμα του Διαδικτύου»

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ»
Το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο στο Κιλκίς και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Γουμένισσα το πρωί και στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου το απόγευμα, την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Η Φάρμα του Διαδικτύου». 

Ομιλία Γ. Γεωργαντά στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Επίσκεψη εργασίας Δημήτρη Κυριακίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Για όλους τους Κιλκισιώτες το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Είναι συνδεδεμένο με τον αγώνα των πρώτων προσφύγων, των παππούδων μας, για την προκοπή της πόλης και το πρώτο κτήριο χτίστηκε με τον ιδρώτα και την προσωπική εργασία τους. 

Ορισμός Αικατερίνης Γιανακούλα – Ζιούτα ως αναπληρώτρια Δήμαρχος Κιλκίς

Με απόφαση Δημάρχου Κιλκίς η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα ορίζεται αναπληρώτρια Δήμαρχος στη θέση του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Ενημερωτική ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, το Επιμελητήριο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «120 δόσεις προς ΔΟΥ & ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης χρεών Επιχειρήσεων, Ελ. Επαγγελματιών και Αγροτών».

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον και τις προοπτικές της τοπικής επιχειρηματικότητας, μέσα από την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες, την εξωστρέφεια και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών εργαλείων στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του φορέα.

Με το δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη κατέρχεται και η Παναγιώτα Φλώρου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Με την πίστη που γεννά μια όμορφη αυτοδιοικητική προσπάθεια για την πραγματική ανάταση του τόπου μας και την πεποίθηση ότι ο Δημήτρης Κυριακίδης μπορεί να την πετύχει ως αυριανός Δήμαρχος Κιλκίς, χάρη στη γνώση και στις ικανότητές του, η Παναγιώτα Φλώρου συμπορεύεται με την ισχυρή δημοτική του ομάδα.

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Ελευθεριάδη Γεωργίου

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Ο Γιώργος Ελευθεριάδης, κατάγεται από τους Άνω Απόστολους, είναι ένας καλός ψυκτικός, διατηρεί στο Κιλκίς τη γνωστή ΨΥΚΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ και δραστηριοποιείται σε ψυκτικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη Μακεδονία. Με ζωντάνια και ενθουσιασμό ενισχύει κι αυτός το συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στον Μεγάλο Τελικό Ρομποτικής του FIRST LEGO LEAGUE (FLL) 2019

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου 2019 η ομάδα ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με την επωνυμία «Galaxy Stars, έλαβε μέρος στο προκριματικό διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης του First Lego League (FLL) και κατάφερε να συμπεριληφθεί ανάμεσα στις 16 ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 16 και 17 Μαρτίου με τη συμμετοχή ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα.