Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ευχές εορτών από τον Γιώργο Μπαλάσκα


Ευχές εορτών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας


Τα παλιά προβλήματα χρειάζονται νέα ερωτήματα

Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Αν κάποιος έλεγε στους γονείς μας ότι μετά από λίγα χρόνια θα μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς του σπιτιού μέσα από ένα μικρό φορητό τηλέφωνο, θα μετρούν διαμέσου αυτού χιλιομετρικές αποστάσεις ή τους χτύπους της καρδιάς τους, θα μιλάνε και θα βλέπουν τον συνομιλητή τους, θα τους προτείνονται βιβλία ή ρούχα με βάση τα ενδιαφέροντά τους, θα τον θεωρούσαν περίπου ημίτρελο.

Ευχές εορτών από τον Γιώργο Φραγγίδη


Ευχές εορτών από τον Θεόφιλο Τιρεκίδη


Video: Ευχές από τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς


Ευχές εορτών από τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς.
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τo Πολιτιστικό Σωματείο «ΧΟΡΟΝΟΣ»

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς»
"Το Δ.Σ και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τo Πολιτιστικό Σωματείο «ΧΟΡΟΝΟΣ εν.Κύκλιος Κίνηση» την Πρόεδρο το ΔΣ μέλη και χορευτές που παρακίνησαν άπαντες που απαρτίζουν το Πολιτιστικό τους Σύλλογο για τη Μεγάλη Συλλογή Τροφίμων που παραλάβαμε ώστε να στηριχθούν οι οικογένειες του συλλόγου μας.

Ευχαριστήριο και Ευχές από το Συνδικαλιστικό Κίνημα Καθηγητών ν. Κιλκίς "Ανασυγκρότηση"

Δελτίο τύπου Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών ν. Κιλκίς "Ανασυγκρότηση"
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία δήλωσαν την στήριξή τους στο σωματείο μας, την ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ.

Ερώτηση Χατζησάββα σχετικά με την ανάρτηση από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αφισών σε κολώνες φωτισμού στη Θεσσαλονίκη

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα
Λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης της πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης - Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό» την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης, οι κολώνες φωτισμού και της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού καθώς και άλλα σημεία, γέμισαν από χάρτινες και πλαστικές αφίσες για την εν λόγω εκδήλωση.

ΑΘΛΟΣ Κιλκίς: "Μοιράζουμε βοήθεια και αγάπη"


Πρόγραμμα Ακολουθιών στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου Παιονίας


Χριστουγεννιάτικο σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας


"Και σε αυτές τις γιορτές βρισκόμαστε στο δρόμο για τη δική σας ασφάλεια... Ωστόσο, χρειαζόμαστε και τη βοήθειά σας‼ Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να γιορτάσουμε φέτος, χωρίς τροχαία ατυχήματα, χωρίς άλλα θύματα στην άσφαλτο!"
Ελληνική Αστυνομία

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων


Του Μάκη Ιωηφίδη
Τώρα, περιμένετε αγαπητοί αναγνώστες να προσπαθήσω να σας αναλύσω το πνεύμα των Χριστουγέννων με τις γνωστές βαρύγδουπες και κούφιες αντάμα λέξεις όπως αυτές στις ευχές των πολιτικών τούτες τις μέρες; Αμ δε… Περιμένετε να σας μιλήσω για σπήλαια, φάτνες, μάγους και βοσκούς;