Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Η τοιχοσφαίριση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς δεν εφησυχάζουμε ποτέ, αντιθέτως είμαστε ανοιχτοί σε κάθε τι νέο, σύγχρονο, καινοτόμο, διαφορετικό. Ούτε το μάθημα της Φυσικής Αγωγής θα μπορούσε να διαφέρει από αυτή τη λογική, οπότε… Τοιχοσφαίριση!

Γερμανία: Κλειστό το 44% των μαιευτηρίων με όρους «κόστους - οφέλους»

Από παλιότερη κινητοποίηση ενάντια στο
κλείσιμο μαιευτικής κλινικής στο Ανόβερο
Πηγή: www.rizospastis.gr
Λουκέτο έχει μπει σχεδόν στις μισές μαιευτικές κλινικές στη Γερμανία τις τελευταίες δεκαετίες για «οικονομικούς λόγους», στην πιο ισχυρή καπιταλιστική οικονομία της Ευρώπης και σε μια από τις κορυφαίες του κόσμου.

Αφιέρωμα στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τον σύλλογο ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ
Ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση- αφιέρωμα στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου.

Ο "Αετός" Κιλκίς θέλει νίκη και μας χρειάζεται

Την πρώτη του νίκη θέλει να πετύχει το Ανδρικό τμήμα του ΑΕΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ κόντρα στο Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στις 18:00 στο νέο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ).

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Δευτέρα 22 έως και την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 27/2018) που ισχύει από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 έως και την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018.

Δείτε Video από τη δράση "Γνωριμία με τη μουσική στην Αρχαία Ελλάδα"


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετείχε στην επικοινωνιακἡ δράση "Περιβάλλον και Πολιτισμός 2018. Πνοές Ανέμων", που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής δράσης "Γνωριμία με τη μουσική στην Αρχαία Ελλάδα... με ανακατασκευές αρχαίων μουσικών οργάνων και εξαίσιες μελωδίες" σε συνεργασία με τον Όμιλο Πολιτισμού "Σείκιλος" και την Οργανοποιία "Αναστἀσιος" και με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς thn Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, 10.00 στις 12.00 στην Καπναποθήκη στο Κιλκίς.

Ημέρα μνήμης Μακεδονικού Αγώνα στο Ίσωμα Κιλκίς


"Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν είναι ούτε βαρίδια ούτε άχρηστοι"


Του Νίκου Νίτσα
Ένα φθινοπωρινό απόγευμα, πολύ καλός μου φίλος μου τηλεφώνησε και με επιτακτικό τρόπο για να μην πω με φορτικό, μου ζήτησε να δω ένα βίντεο με την τοποθέτηση του επικεφαλής του συνδυασμού "ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" και δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Γιάννη Φαχουρίδη. 

Αξιούπολη: Ημερίδα για τους νέους κανονισμούς καλαθοσφαίρισης

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης νομού Κιλκίς
Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του πρώην Δημαρχείου της Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Ενημέρωσης των Νέων Κανονισμών υπό την αιγίδα της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.