Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Οι τοποθετήσεις ξεκίνησαν στα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος 
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος επέστρεψαν στις δομές τους καθώς ξεκίνησε η διαδικασία των τοποθετήσεων για τη νέα Χρονική Χρονιά. Νέοι στόχοι, νέο πρόγραμμα, νέες δράσεις διαμορφώνονται και σηματοδοτούν μια δυναμική χρονιά γεμάτη δημιουργία, γνώση, και ευχάριστες στιγμές για όλα τα παιδιά. 

Πρωινό ωράριο λειτουργίας ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος"

Έπειτα από αίτημα των εργαζόμενων γονέων και για την καλύτερη διευκόλυνση στο πρόγραμμα τους, τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος αποφάσισαν την πρωινή λειτουργίας τους μέχρι το άνοιγμα το σχολείων.

Οι "Εκκλησιάζουσες" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Θεσσαλονίκη: «Από το BROADWAY στο HOLLYWOOD», με είσοδο ελεύθερη

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, την πιο μαγευτική βραδιά του καλοκαιριού, διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

"Φτου μνημονιοξελευτεριά"


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Και να που ήρθε η στιγμή για το κλείσιμο του κεφαλαίου μνημόνια και η αλήθεια είναι ένα ρίγος συγκίνησης και μία Εθνική υπερηφάνεια την έχω. Αφού δεν ξέρω τι να κάνω για να το εορτάσω.

"Υπουργική απόφαση παρωδία για το κυνήγι"

Δελτίο τύπου Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας
Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία εκφράζει για ακόμη μία φορά την έντονη αποδοκιμασία της προς την απόφαση του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου με την οποία ρυθμίζεται η άσκηση της θήρας στην Ελληνική Επικράτεια για την κυνηγετική περίοδο 2018-2019 που ξεκινάει. 

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας

Εργασίες συντήρησης (αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 έως και την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018.

Το Wallball σας χτυπάει... τον Κιλκισιώτικο τοίχο

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Το KINESIS σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την στήριξη τον ομοσπονδιών ISDO &EOA το Wallball 
Το συναρπαστικό άθλημα του «Wallball – Handball»ξεκινάει την πορεία γνωριμίας του με την Ελληνική Αθλητική και Φίλαθλη Κοινότητα, από το Κιλκίς και το Φεστιβάλ «Κερνάμε Κιλκίς».

Σκοτώθηκε 49χρονος μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο στις Σέρρες

Σήμερα (21 Αυγούστου 2018) και ώρα 13.05 περίπου, στον Τράγιλο Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Προκήρυξη θέσης Επιμελητή Β' Μαιευτικής- Γυναικολογίας στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Προκηρύχθηκε η θέση του  Επιμελητή Β' Μαιευτικής - Γυναικολογίας στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 03/09/2018 ώρα 12μ.μ και λήγει στις 21/09/2018 ώρα 23:59.
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς συλλυπείται θερμά...

Το διοικητικό συμβούλιο και οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσας εθελόντριας του τμήματος νοσηλευτικής Νίνα Μακρυνιώτη για το χαμό της και τους εύχονται καλή δύναμη.

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο δήμο Παιονίας

Ήδη από το 2010 εκτελούνται προγράμματα συστηματικής καταπολέμησης των κουνουπιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Παιονίας, με ανάδοχο ιδιωτική εταιρία, σύμφωνα με χαρτογραφημένο σχέδιο των περιοχών παρέμβασης χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους καταπολέμησης με επεμβάσεις τόσο από εδάφους όσο και από αέρος.

Η Ντιλέκ Κοτς και ο Κώστας Φαλκώνης στον Εύρωπο Παιονίας


Έκθεση χειροποίητου κοσμήματος στο Κιλκίς


Video έναρξης της νέας σεζόν για την ανδρική ομάδα της ΚουΠα Κιλκίς


Έναρξη νέας σεζόν για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς, την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου λυκείου Κιλκίς.