Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον II: Εγκρίθηκαν οι πρώτες αιτήσεις

Την υπαγωγή των πρώτων 13.502 αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» ενέκρινε η αρμόδια Επενδυτική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα.

Ιστορίες από το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα: Η Μοδέστειος Σχολή

Δελτίο τύπου Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα
Το ιστορικό σχολείο του Πισοδερίου ανεγέρθηκε με κληροδότημα του Αρχιμανδρίτη Μόδεστου, το 1902. Το κτήριο ήταν χωρισμένο σε δύο διαμερίσματα, τα οποία δεν επικοινωνούσαν μεταξύ τους. Στο βόρειο ήταν το σχολείο θηλέων και στο νότιο το σχολείο αρρένων.
Το 1903 λειτούργησε στο ίδιο κτήριο, με την οικονομική υποστήριξη του Προξενείου Μοναστηρίου, Οικοτροφείο αρρένων και θηλέων μέχρι το 1912.

Η Χειροτονία του νέου Μητροπολίτου Nέας Ζηλανδίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δελτίο τύπου Οικουμενικού Πατριαρχείου
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης, 11 Ιουλίου 2018, ημέρα κατά την οποία η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη της Αγίας Ευφημίας, της οποίας το ιερό λείψανο βρίσκεται στον Πατριαρχικό Ναό, η εις Επίσκοπον χειροτονία του εψηφισμένου Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας Μύρωνα, στο Φανάρι.

Όχι στον σκοταδισμό και τον αντισημιτισμό

Ανακοίνωση Κίνησης "Ποια πόλη μας αξίζει;"
Η “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” καταδικάζει το νέο βανδαλισμό εις βάρος μνημείου στον χώρο του ΑΠΘ, το οποίο υπενθυμίζει την μακραίωνη παρουσία του ισραηλιτικού πληθυσμού στην Θεσσαλονίκη και την βία με την οποία ξεριζώθηκε από την ανθρωποφάγα ναζιστική μισαλλοδοξία και απανθρωπία.

Εκδηλώσεις Προφήτη Ηλία 2018 στο Χωρύγι Κιλκίς


Δήλωση Γεωργαντά για την παράταση της θητείας των διορισμένων κομματικών στελεχών

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή την ψήφιση τροπολογίας της κ. Γεροβασίλη που παρατείνει μέχρι το τέλος του έτους τη θητεία όλων των κομματικών στελεχών που έχει διορίσει στα Διοικητικά Συμβούλια των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η παιδική ταινία “Επιχείρηση Μαμά”, στο Θερινό Σινεμά Κιλκίς


Στις 12 και 13 Ιουλίου 2018 στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”, θα παρακολουθήσουμε την παιδική ταινία “Επιχείρηση Μαμά” από την Σουηδία και τη Δανία.

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα 
«Σχετικά με ύποπτο περιστατικό που έλαβε χώρα στην λίμνη Δοϊράνης» 
Σε δημοσίευμα στον τοπικό τύπο, αναφέρεται ο προβληματισμός της τοπικής κοινωνίας του Κιλκίς, σχετικά με ένα ανεξιχνίαστο μέχρι σήμερα περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα τη νύχτα της Τρίτης 22 Μαΐου προς Τετάρτη 23 Μαΐου 2018.

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Αναρτήθηκαν την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, στην διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού. 

Video: Ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι του Θερινού Σινεμά Κιλκίς


Το καλοκαίρι 2018 είναι εδώ και ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Κιλκίς “Δημήτρης Ζωηρός” ξεκίνησε. Για φέτος 31 ταινίες θα σας κρατήσουν συντροφιά τα δροσερά βράδια στο Λόφο του Αϊ Γιώργη.