Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Επιστροφή στις νίκες για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0 σκορ πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ελπίδα Μικροκάμπου πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. 
Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό με κεφαλιά ο Σιάνας Νίκος ενώ ο Νικολαϊδης Στάθης σημείωσε στο 86ο το δεύτερο τέρμα με ωραίο πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν σε καμία από τις λιγοστές φορές που απείλησαν να νικήσουν τον πολύ καλό και σε αυτή την αναμέτρηση νεαρό τερματοφύλακα Γάνεμ Σπύρο που από την αρχή του πρωταθλήματος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα κιτρινόμαυρα. 

Γενική 24ωρη απεργία στις 24 Νοεμβρίου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συζήτησε, στην τελευταία της συνεδρίαση, για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επίθεσης ενάντια στα εργασιακά – κοινωνικά δικαιώματα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων. 

Η θεατρική παράσταση "Πέππα το γουρουνάκι" στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ
Βασ. Όλγας 150 Θεσσαλονίκη, 2310 834996
ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
«Το Όνειρο της Πέππα»
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανοιχτές Διαλέξεις Ψυχολογίας στο Κιλκίς

Ξεκινούν στις 29 και 30 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στις διάφορες άλλες πόλεις της Ελλάδας οι Διά Ζώσης Ανοιχτές Διαλέξεις Ψυχολογίας, που πρόκειται να υλοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας στη διάρκεια του εν εξελίξει εκπαιδευτικού έτους.

Κιλκίς: Καταστάσεις πληρωμής της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2013 που αφορούν την πρόσκληση 4539/02-04-2012 της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της ημερομηνίας της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 24/10/2016 έως και 31/10/2016.

Καθιέρωση της 30ης Οκτωβρίου ως επετείου της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Προεδρικού Διατάγματος με αριθμό ΦΕΚ 81/Α/09-05-2016, η 30η Οκτωβρίου καθιερώνεται ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, σε ανάμνηση της απελευθέρωσης της πόλης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Νέα νίκη για Κιλκισιακό β΄

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Σπουδαίο διπλό για τον Κιλκισιακό Β΄ που επιβλήθηκε τη Κυριακή το μεσημέρι με 1-0 στο Μαυρονέρι του τοπικού Απόλλωνα. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη μετρά δέκα βαθμούς, έχοντας δύο εκτός έδρας νίκες, μία ισοπαλία εκτός, και μία νίκη στο μοναδικό αγώνα που έχει δώσει ως τώρα στην έδρα του. Επίσης κρατά ανέπαφη την εστία του.

"Η οικονομική κρίση δεν πρέπει να εξελιχθεί σε κρίση πρόνοιας"

Δελτίο τύπου Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς 
Μιας και η ζωή εκατοντάδων συμπολιτών μας εξελίσσεται καθημερινά σε έναν
άνισο αγώνα, ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς και το Διοικητικό του Συμβούλιο, με επικεφαλής την Πρόεδρο Χριστίνα Κουρουζίδου, δίνει σημασία στα σημαντικά ζητήματα κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς, συνεχίζοντας απρόσκοπτα το κοινωφελές του έργο. 

Στη Θεσσαλονίκη η σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η Κυριακή είχε χρώμα Κιλκισιακού και πάλι με τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ να μεταβαίνει στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη με τρία αγωνιστικά τμήματα.

Συνέδριο ΕΝΠΕ: Δυναμική παρέμβαση των υπαλλήλων των περιφερειών

Χαιρετισμός Βέτας Πανουτσάκου, προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδος στο συνέδριο ΕΝΠΕ
"Αποτελεί για εμάς τους εργαζόμενους στις Περιφέρειες μια ευκαιρία για να σας καταθέσουμε τις απόψεις μας για το θεσμικό πλαίσιο της Τ.Α., στο οποίο λειτουργούμε ως υπάλληλοι, και το οποίο ταυτόχρονα επιρρεάζει πλευρές της ζωής μας, όπως και κάθε άλλου εργαζόμενου.

Η Τόλμη Κιλκίς σε ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF στη Βουλγαρία

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων μέσω TPSS διεξήχθη στη Βουλγαρία ( Sofia ) στις 14-15 Οκτωβρίου 2016,στο κλειστό γυμναστήριο Tsarsko Selo” Sports Hall.

Καρκίνος μαστού: Η πρόληψη σώζει ζωές - Το οφείλουμε στον εαυτό μας

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Στο πλαίσιο της διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας του καρκίνου του μαστού, ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού».

Ένα συναρπαστικό τουρνουά μπάσκετ στο Κλειστό του Καμπάνη Κιλκίς


Ανακοίνωση Α.Ο. "Οι Ατρόμητοι"
Πλήθος κόσμου, με 4 ομάδες από την γύρω περιοχή, τους γονείς, τους φίλους του αθλήματος και πάνω από 60 αθλητές, κατέκλυσαν την Κυριακή 23-10-2016 κλειστό του Καμπάνη στο Κιλκίς. Το τουρνουά το διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η τοπική ομάδα "Α.Ο. ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ-ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ". 

Νίκη για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς - Πάλι στο 93' οι χαμένοι βαθμοί για την ανδρική ομάδα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Στο τέλος του παιχνιδιού μέσα στο Π. Αγιονέρι ισοφαρίστηκε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας σε ένα ματς διαφήμιση για το Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Μόλις στο 2' λεπτό ο Αλέξανδρος προηγήθηκε με τον Ιωαννίδη μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ορφανίδη. 

Φωτογραφήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς



Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση της Ακαδημίας στο γήπεδο της Τούμπας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αν και υπήρχαν αρκετές απουσίες παιδιών λόγω ιώσεων αλλά και κοινωνικών υποχρεώσεων των γονέων. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλο το προσωπικό του Σταδίου για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που μας παρείχαν καθόλη τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Επιχείρησαν να «πουλήσουν» νεογέννητο βρέφος

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθησαν την 21-10-2016, συνολικά 4 άτομα στην Κατερίνη, για παράνομη υιοθεσία βρέφους. Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 41 ετών, καθώς και για τους βιολογικούς γονείς του βρέφους, μία 32χρονη και έναν 36χρονο, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνονται ακόμα 2 υπήκοοι Βουλγαρίας.

Εγκαινιάστηκε η νέα γέφυρα Τερπύλλου Κιλκίς



Η νέα γέφυρα Τερπύλλου παραδόθηκε επισήμως στην κυκλοφορία την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου από τη Δημοτική Αρχή Κιλκίς. Τα εγκαίνια της νέας γέφυρας, που κοσμεί την έδρα της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών, τέλεσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο ιστορικό του έργου και στην ανάληψη από πλευράς Δημοτικής Αρχής της ευθύνης κατασκευής του. 

Μπλοκάρονται πληρωμές αποζημιώσεων σε κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου έλαβε σήμερα γνώση του πορίσματος που έχει συντάξει ο ΟΠΕΚΕΠΕ μετά από τακτικούς και έκτακτους ελέγχους σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, πορίσματος που θα κατατεθεί άμεσα στον εισαγγελέα.

Διάλεξη με τίτλο «Γυναίκες στα πρόθυρα της επανάστασης: Ρόζα Λούξεμπουργκ και Μέριλιν Μονρόε»

Η επαναστάτρια Ρόζα Λούξεμπουργκ. Η σταρ του σινεμά και σύμβολο του σεξ Μέριλιν Μονρόε. Η μια όλο μυαλό και καθόλου σεξουαλικότητα. Η άλλη μόνο κορμί, χωρίς καθόλου μυαλό. Για την πολυγραφότατη Τζάκλιν Ρόουζ τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

Τι λέει το ΠΑΜΕ για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ και δύο εβδομάδες σχετικά με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων που βρίσκονται στο νομό Κιλκίς η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Κιλκίς του ΠΑΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές να υποδεχτούν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία, διεκδικώντας το δικαίωμα όλων των παιδιών στην μόρφωση και απομονώνοντας τις όποιες φωνές μίσους έχουν ακουστεί αυτές τις μέρες και τις όποιες ρατσιστικές και ξενοφοβικές αντιλήψεις καλλιεργούνται φανερά ή κρυφά.

Θεσσαλονίκη: Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Αγία Πετρούπολη ποιητική πραγματικότητα»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. σε συνεργασία με το Κρατικό Εκθεσιακό κέντρο «ΜΑΝΕΖ» της Αγίας Πετρούπολης στο πλαίσιο του αφιερωματικού Έτους φιλίας Ελλάδας – Ρωσίας διοργανώνει την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο  «Αγία Πετρούπολη ποιητική πραγματικότητα» του διάσημου Ρώσου φωτογράφου Emil Kan στο Φουαγιέ Πλατείας (κτίριο Μ1)  του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης  από 28.10.16 – 14.11.16

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα, "Η ενημέρωση σώζει - Οκτώβριος ο μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού"

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Π.Ε.Δ.Υ. – Μονάδα Υγείας Κιλκίς διοργανώνουν Εσπερίδα με τίτλο: «Η Ενημέρωση σώζει – Οκτώβριος Μήνας Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού», την Τρίτη 25 Οκτωβρίου και ώρες 18.30 – 21.30 στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα τρία μαρτυρικά χωριά των Kρουσίων του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας
Την Κυριακή 23-10-2016, το παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας), μαζί με την ΚΟ του ΚΚΕ Κιλκίς, πραγματοποίησαν την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης, για τους 96 νεκρούς των τριών χωριών Κλειστού, Αμπελόφυτου και Κυδωνιάς, που έκαψαν οι Γερμανοί στις 25-10-1941.

"Κυρία Πυξοπούλου, σας ευχαριστούμε θερμά"

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την κα. Σοφία Πυξοπούλου, για την υποστήριξη με την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού που διαθέτει στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμη των αγαπημένων της προσώπων.

Ορίστηκαν νέοι φυτουγειονομικοί ελεγκτές στα Περιφερειακά Κέντρα Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου και στις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, υπέγραψε υπουργική απόφαση με την οποία ορίζονται νέοι φυτουγειονομικοί ελεγκτές στα Περιφερειακά Κέντρα Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου της χώρας. Συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά τα Περιφερειακά Κέντρα Αργολίδας, Αχαΐας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Μαγνησίας και Πειραιά. 

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, στην πόλη Ταρέκε της Εσθονίας

Δελτίο τύπου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς
Στα πλαίσια συμμετοχής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στην πόλη Ταρέκε της Εσθονίας στις 10 με 15 Οκτωβρίου 2016. Στην ελληνική αποστολή συμμετείχε η Διευθύντρια της σχολικής μονάδας κ. Ελένη Τεχλικίδου.