Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Χαλκιδική: 291 παραβάσεις σε 900 ελέγχους τουριστικής νομοθεσίας

Ειδικές δράσεις με συστηματικούς ελέγχους σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκαν όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, από το προσωπικό του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Πολυγύρου, σε συνεργασία και με τις κατά τόπους αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

6ος Αγώνας Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς

Ο Ιππικός Όμιλος «Ράντσο Κιλκίς» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον "6ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2016" στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016.

5ωρη στάση εργασίας των Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης το Σάββατο

Δελτίο τύπου Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση του την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη αποφάσισε και προκηρύσσει:
5ωρη στάση εργασίας το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη από τις 3.30μμ μέχρι τις 8.30μμ με σκοπό να συμμετέχουν μαζικά οι συνάδελφοι στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ στη πλ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ στις 6μμ.

Αυτοί είναι οι "άνθρωποι" που βίαζαν 14χρονη (Φωτογραφίες)

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τεσσάρων ατόμων, που συνελήφθησαν στη Λάρισα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, για υπόθεση μαστροπείας, παράνομης παρακράτησης, βιασμού και αρπαγής ανηλίκου).

Εθισμός στο τζόγο: Από την μαγεία των αριθμών στην εξάρτηση



Πηγή: www.bookmakers.gr
Το Bookmakers είναι πάντα κοντά σας με μοναδικό σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας, αναφορικά με τις εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα. Η ενασχόληση όμως με τα τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο, διαδικτυακά ή επίγεια, ελλοχεύει πάντα σοβαρούς κινδύνους όταν χαθούν το μέτρο, η ασφάλεια και η διασκέδαση.

Kinesis-Gym: Οικογενειακά - οικονομικά πακέτα συνδρομής γυμναστηρίου Family Pack!


Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Το Kinesis-Gym κοντά στην οικογένεια και με γνώμονα ότι η μαζική άθληση είναι για όλους και όχι προνόμιο για λίγους, εντάσσει στον τιμοκατάλογο του οικονομικά - οικογενειακά πακέτα συνδρομών Family Pack.

Με απόφαση Φίλη ανακλήθηκαν οι άδειες λειτουργίας του Mediterranean College Βορείου Ελλάδος και των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Στην ανάκληση των αδειών επιχειρήσεων του ομίλου Mediterranean College Β. Ελλάδος και των ΙΕΚ Ξυνή προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, εκδίδοντας ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 2810.
Συγκεκριμένα, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ανακαλείται η «αριθμ. 68635/Κ1/04-05-2015 (Β’ 873) απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με την οποία χορηγήθηκε Άδεια Κολλεγίου με το διακριτικό τίτλο «MEDITERRANEAN COLLEGE» στην εταιρεία «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Ε.» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4. σε εκτέλεση του αριθμ. 430/2016 τελεσίδικου βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών».

12η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας

Για 12η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στις 02-03-04 Σεπτεμβρίου 2016, στην Ζ΄ Παιδική Εξοχή Κερατέας, του Ν. Αττικής, από τη Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Π.Ο.Ε.), με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Π.Ο.Ε. .

Έκτακτο: Αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων "ΘΕΟΤΟΚΙΑ 2016"


Τροποποίηση δρομολογίων της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Χαλκιδικής

Ανακοινώνεται ότι το πρόγραμμα δρομολογίων της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, τροποποιείται ενόψει της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.
Ειδικότερα, από την 19-09-2016 η Κινητή Αστυνομική Μονάδα θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Κιλκίς: Συνέλαβαν 48χρονο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (06-09-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος.

Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας

Ο Α.Ο.Κ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ καλεί τα μέλη του σε ετήσια Γενική Συνέλευση εκλοαπολογιστικού χαρακτήρα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.
Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων κατατίθενται στον Πρόεδρο του Συλλόγου Χρήστο Σαμαρά μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 14.00. 

Χωρίς εκδηλώσεις εγκαινιάζεται σήμερα η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς στην πλατεία Δημαρχείου. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη της Εμποροπανήγυρης.

Απομάκρυνση υπαλλήλου που κατηγορείται για δωροληψία

Την άμεση αναστολή άσκησης των καθηκόντων του με ταυτόχρονη παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, επέβαλλε με απόφασή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, στον υπάλληλο του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Κομοτηνής, στον οποίο η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης άσκησε ποινική δίωξη για δωροληψία κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν δύο άτομα για καλλιέργεια χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, εντός του οποίου γινόταν υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.
Συνελήφθησαν ένας 24χρονος ημεδαπός και μία 23χρονη υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Πρόσκληση σε ανοιχτή συνέλευση Προσυνεδριακού Διαλόγου

Υπογράφει  η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται προς το συνέδριο του Οκτωβρίου, μεταφέροντας σημαντικές πολιτικές παρακαταθήκες στο διάστημα που μεσολάβησε από το 1ο του συνέδριο. Διαδοχικές εκλογικές νίκες, επώδυνους συμβιβασμούς, την εμπειρία της διακυβέρνησης και κυρίαρχα τις καθημερινές, σκληρές συγκρούσεις με τις βαθιές, πολύπλευρες πτυχές της κρίσης που κληρονόμησε.

Κολυμβητήριο Ευρωπού: Θετική ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Η επί σειρά ετών αποτελεσματική λειτουργία του προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης, που υλοποιείται υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης και ενισχύεται αδιάλειπτα με την προσφορά του Δήμου Παιονίας, ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία στον χώρο του κολυμβητηρίου Ευρωπού. 

Αστυνομικοί Γειτονιάς Κιλκίς: "Προστατέψτε το σπίτι σας από κλοπές"

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί Γειτονιάς Κιλκίς
Ενόψει της εμποροπανήγυρης του Κιλκίς, πολλοί επιτήδειοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την απουσία σας.
Γι' αυτό:

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Αυτοκτονίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας, που είναι η 10η Σεπτεμβρίου κάθε έτους, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής:

Έκτακτο: Ματαιώνονται οι θρησκευτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ειδομένη

Ματαιώνονται οι θρησκευτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ειδομένη, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Βιωματικό εργαστήριο για παιδιά 4-5 χρονών με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ»


Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4 - 5 χρονών (προνήπια και νήπια) με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ». 

Μοναδικές προσφορές από το Yoga Pilates House Kilkis


Η κιλκισιώτικη εταιρία ΜΥΡΕΨΟΣ στην 81η ΔΕΘ

Η κιλκισιώτικη εταιρία ΜΥΡΕΨΟΣ στα πλαίσια της 81ης ΔΕΘ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς συμμετέχει στην διοργάνωση με έκθεση προϊόντων στο περίπτερο 2 (θέση 29). Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα ποιοτικά προϊόντα μας, όπως και να ενημερωθούν για τη δυναμική του κλάδου των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών και τις δραστηριότητες της εταιρίας.