Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας



Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στις 13:00, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας.

39χρονη ανακοίνωσε στο διαδίκτυο την αυτοκτονίας της, αλλά...

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «CYBER ALERT», συνέβαλε στην αποτροπή άλλης μίας περίπτωσης αυτοκτονίας, που εκδηλώθηκε μέσω διαδικτύου. Σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το άτομο που εκδήλωσε την πρόσθεση και συγκεκριμένα, 39χρονη ημεδαπή, εντοπίστηκε εγκαίρως και διασφαλίστηκε η σωματική της ακεραιότητα.

ΣΥΡΙΖΑ: Ευχόμαστε σύντομα η χώρα να αποκτήσει σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου σχετικά με την αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ
"Η ΝΔ, δυστυχώς, αδυνατεί να ολοκληρώσει την διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας. Εδώ και μήνες, όμως, παρακολουθούμε έναν διαγωνισμό ανέξοδης αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρητορείας από τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ, χωρίς ίχνος δημιουργικής αντιπρότασης. Αν αυτό συνεχιστεί, θα είναι πολύ επιζήμιο για τον τόπο.

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα των 12.700 ωφελούμενων

Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων του νέου προγράμματος του ΟΑΕΔ με την ονομασία «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης» για τη στήριξη 12.700 εργαζομένων και ελεύθερων επαγγελματιών. Με το πρόγραμμα αυτό κόστους 65 εκατ. ευρώ πέφτει η αυλαία των προγραμμάτων ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013.

Εκδήλωση τιμής για τους 47 σφαγιασθέντες στην Ξηρόβρυση Κιλκίς το 1946

Δελτίο τύπου κατοίκων Ξηρόβρυσης
Ψήφισμα
Εμείς οι κάτοικοι του χωριού Ξηρόβρυση του Κιλκίς, καθώς και κάτοικοι από γύρω χωριά και την πόλης του Κιλκίς που συμμετέχουμε σήμερα 22 Νοέμβρη 2015 στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των πεσόντων του χωριού, την οποία διοργάνωσαν οι κάτοικοι του χωριού μαζί με το παράρτημα Κιλκίς και την επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ, Ζητάμε:

Πλακιωτάκης: "Το σημερινό πρόβλημα μας πλήγωσε όλους"

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που μας πλήγωσε όλους. Ένα απαράδεκτο γεγονός, που έπληξε την εικόνα και το κύρος της μεγάλης Παράταξής μας.

Παρίσταναν «Γιατρούς» και «δικηγόρους» και εξαπατούσαν ηλικιωμένους!

- Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται σε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων
- Τα μέλη της συμμορίας προσποιούνταν κατά περίπτωση τους νοσοκομειακούς γιατρούς και τους δικηγόρους προκειμένου να εξαπατήσουν τους πολίτες
- Χρησιμοποιούσαν ως πρόσχημα τη δήθεν εσπευσμένη εισαγωγή συγγενών τους σε νοσοκομείο ή την άμεση ανάγκη νομικής υπεράσπισής τους, λόγω υπαιτιότητάς τους σε τροχαίο ατύχημα
- Εξαπάτησαν 74χρονη ημεδαπή από την οποία απέσπασαν το χρηματικό ποσό 3.000 ευρώ
- Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών της οργάνωσης καθώς και λοιπών παθόντων

Κιλκίς: Εσπερίδα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Εσπερίδα με θέμα ''Ψυχή λαβωμένη... εικόνα κακοποιημένη'' διοργανώνει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Κιλκίς.

Μην το χάσετε! Ξεκινά το Παιχνιδοχωριό στο Ράντσο Κιλκίς

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη εξακοσίων ενενήντα (690) θέσεων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 5Κ/2015 Προκήρυξη του (ΦΕΚ 6/27-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων ενενήντα (690) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Έναρξη απογραφής ζωικού κεφαλαίου στην Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων

Προκειμένου να καταβληθεί η προκαταβολή της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους εφαρμογής 2015, είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί η απογραφή του ζωικού κεφαλαίου αιγοπροβάτων της εκμετάλλευσης των κτηνοτρόφων στην Κτηνοτροφική Βάση Δεδομένων (ΚΒΔ) στις ακόλουθες ημερομηνίες, ανάλογα με τον τρόπο επιλογής της απογραφής.

Εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κατερίνη

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την Κατερίνη.

"Χρέος τιμής στη μνήμη των ηρώων του Γοργοποτάμου η διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων"

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους ήρωες που ανατίναξαν τη γέφυρα του Γογοποτάμου το Νοέμβριο του 1942, παρέστη την Κυριακή 22/11/2015 στον ηρωικό Γοργοπόταμο ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Δηλώσεις Μητσοτάκη σχετικά με τη διαδικασία της ψηφοφορίας

Ανακοίνωση Κ. Μητσοτάκη
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν στη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού έκανε σήμερα, Κυριακή 22 Νοεμβρίου, την εξής δήλωση: 
«Η αποτυχία διεξαγωγής της εκλογής νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια μαύρη σελίδα για την ιστορία του Κόμματός μας.

Δήλωση Τζιτζικώστα σχετικά με τη διαδικασία της ψηφοφορίας

Δήλωση Α. Τζιτζικώστα
"Εκφράζω τη βαθιά οργή και αγανάκτησή μου γιατί αναβάλλεται σήμερα μια λαϊκή και δημοκρατική διαδικασία, γιατί επιχειρείται να αφαιρεθεί το δικαίωμα του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας να επιλέξει τον Πρόεδρό του και να καθορίσει την πορεία της Παράταξής μας.

Νέα Δημοκρατία: "Για όλα φταίει η τεχνική εταιρία"

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας
Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της. 

2 δράματα και 1 κωμωδία στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Ξηρόβρυση Κιλκίς: Προβολή του ντοκιμαντέρ "Γεια σας και καλή αντάμωση ως νικητές!"



Ο γάμος του… αιώνα: Παντρεύτηκαν σε δημαρχείο 85χρονη με 33χρονο

Πηγή: kefaloniapress.gr
Είμαστε νησί των εκπλήξεων, τση κουρλαμάδας και του έρωτος και με τη βούλα!!
Πριν λίγες ημέρες στο Δημαρχιακό Μέγαρο «ευλογήθηκε» ο πολιτικός γάμος κυρίας ετών 85 μετά νεαρού ετών 33! Και οι δυο πολύ γνωστές οικογένειες του νησιού μας.

Πρώτη νίκη φέτος για τους "Ατρόμητους"

Την πρώτη τους νίκη για φέτος πέτυχαν οι Ατρόμητοι στο κλειστό γυμναστήριο Καλυβίων της Πέλλας με αντίπαλο τον Κεραυνό Άσπρου με σκορ 60-66.
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, στην 1η περίοδο το παιχνιδι ηταν ισορροπημένο και έκλεισε με 16-18.