Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ο δήμος Παιονίας στο 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς»

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Παιονίας στο 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς» που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου.

Αλέξης Τσίπρας – Διάγγελμα για το δημοψήφισμα


"Βοηθήστε τον τυφλό να βρεί το φως του"

Του Δημήτρη Τσεχερίδη
Ελεύθερη πτώση, πτώση στο κενό, κρίση οικονομική, κρίση θρησκευτική, κρίση θεσμών και παραδοσιακών αξιών καταχρήσεις παντός είδους, υποχωρήσεις εθνικές ταπεινωτικές και προσβλητικές έως ανεπίτρεπτες ιστορικά και ηθικά με ολέθρια πιστεύω μελλοντικά αποτελέσματα όταν θα κληθούμε να τα αποδεχτούμε άνευ όρων.

Η επιβίωση του Ελληνικού εμπορίου λέει ΟΧΙ στην συστηματική εκκαθάρισή του

Δελτίο τύπου ΑΝΕΛ 
Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια αργού θανάτου των μικρομεσαίων εμπόρων και ελευθέρων επαγγελματιών επιλέγουμε άμεσο ξεκαθάρισμα και εθνική ανασυγκρότηση τώρα!
Λέμε ΟΧΙ στον σίγουρο θάνατο που μας επιβάλλουν

Αφού μας πήραν αιφνιδιαστικά την πελατεία, το τραπεζικό μας σύστημα και την αξιοπιστία των εμπόρων, αποφάσισαν ότι το ελληνικό εμπόριο θα πρέπει να είναι η μεγάλη παράπλευρη απώλεια της οικονομικής κρίσης που σχεδίασε το ιερατείο του Βερολίνου και των Βρυξελλών.

Αναστέλλεται η καταβολή δόσεων για δάνεια με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου

Αίσιο τέλος είχε η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κιλκίς που αφορούσε στα δάνεια που είχαν λάβει επιχειρήσεις με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Δημ. Μάρδα, αναστέλλεται η καταβολή δόσεων μετά από αίτηση και συνεννόηση με τις Τράπεζες. Σύντομα δε, θα εκδοθεί και υπουργική απόφαση η οποία θα ρυθμίζει τα επιτόκια των δανείων.

Σαμαράς: "Ναι στην Ελλάδα! Ναι στην Ευρώπη. Ναι στο αύριο των παιδιών μας"

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την παλληκαριά να παραδεχθεί ότι αυτός υπέγραψε το κλείσιμο των τραπεζών! Δεν τόλμησε να παραδεχθεί ότι αυτός υπέβαλε πρόταση λιτότητας, ίδια με εκείνη των δανειστών. Και ότι τελικά προσυπέγραψε την ίδια την πρόταση των δανειστών!

Ο σημερινός λόρδος Βύρωνας - Συγκεντρώνει χρήματα για την Ελλάδα

Τομ Φίνεϊ
Της Βίκυς Μαυρογονάτου
Ένας βρετανός ετών 29 ονόματι Τομ Φίνεϊ είναι, κατά τη γνώμη μου, σήμερα ο πιο εθνικόφρων Έλληνας. Με πόση συγκίνηση παρακολουθώ από προχθές την συνεισφορά των Ευρωπαίων σε μια προσπάθεια αποπληρωμής του υπέρογκου χρέους μας.  Ο εν λόγω φιλέλληνας ξεκίνησε έναν διαδικτυακό έρανο για να συγκεντρωθεί το ποσό των 1.600.000.000 ευρώ, ώστε να αποπληρωθεί το Δ.Ν.Τ.. Συγκεκριμένα αναφέρει πως στους 503 εκατομμύρια ευρωπαίους αντιστοιχούν λίγα ευρώ, μόλις 3 έκαστος για να σωθεί ένα ολόκληρο έθνος.

ΠΑΜΕ: Η εργοδοσία και στο Κιλκίς εντείνει την επίθεση στους εργαζόμενους

Δελτίο Τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Όπως σε ολόκληρη τη χώρα έτσι και στο Κιλκίς, η εργοδοσία χωρίς να χάσει την ευκαιρία εντείνει την επίθεση στους εργαζόμενους, αξιοποιώντας το κλίμα φόβου που καλλιεργείται από τη συγκυβέρνηση, της Ε.Ε. και τους μηχανισμούς της.

Παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Φόρουμ των Ατόμων με Αναπηρία, για το ζήτημα της Ελλάδας

Το EDF, το Ευρωπαϊκό Φόρουμ των Ατόμων με Αναπηρία, θέλει να υπενθυμίσει στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ότι όσο συνεχίζονται οι αδιέξοδες διαπραγματεύσεις, ότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα παραμένουν σε εκκρεμότητα: οι καθημερινοί άνθρωποι πρέπει να επιβιώσουν χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς πρόσβαση σε πιστώσεις και σε ένα εντελώς άγνωστο μέλλον.

3μηνη μαθητική συνδρομή για το Yoga Pilates House Κιλκίς, μόνο 50 ευρώ!


Οριστική κατάργηση των χρεώσεων roaming στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον Ιούνιο 2017

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε πρόσφατα να αναστείλει το μέτρο κατάργησης των χρεώσεων roaming τουλάχιστον μέχρι το 2018, ωστόσο, σήμερα ανακοίνωσε ότι τελικά θα εφαρμόσει την απόφαση της από τον Ιούνιο του 2017 για τα κράτη-μέλη της.

Έφεραν από την Πολωνία 10 τόνους κρέατα για πέταμα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και μετά από αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών, διαπίστωσε ότι φορτηγό ψυγείο με πολωνικές πινακίδες (WGM 78M3, WZ9431P) μετάφερε νωπά αποστεωμένα κρέατα, συσκευασμένα αναερόβια και σε λευκά χαρτοκιβώτια με πλήρη έλλειψη ενδείξεων, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη συσκευασία.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 21χρονη για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, πέτυχαν, έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση και συντονισμένες ενέργειες, τη σύλληψη γυναίκας διακινητή και απέτρεψαν την παράνομη διακίνηση 5 συνολικά αλλοδαπών.

Τετραήμερο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ 2015»



Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το τετραήμερο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ 2015».Το 3ο Φεστιβάλ άνοιξε τις πύλες του για τους επισκέπτες της Πέμπτη 25 Ιουνίου και τους φιλοξένησε μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου.

Σύσκεψη για την επέκταση του προγράμματος προστασίας των καλλιεργειών από το χαλάζι με εναέρια μέσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που διοργάνωσε η διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α την Τρίτη 30/06, με αντικείμενο την πιθανότητα γεωγραφικής επέκτασης του Εθνικού Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας (ΕΠΧΠ) με εναέρια μέσα.

Το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς λέει ΝΑΙ

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου καλούμαστε σε ένα δημοψήφισμα σταθμό για την χώρα μας.
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη.
Λέμε ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας λέει ΝΑΙ

Ομόφωνα ταυτίστηκε με το ψήφισμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου το ΔΣ του δήμου Παιονίας.

ΟΧΙ, χίλιες φορές ΟΧΙ στους νεκροθάφτες του Γένους

Του Δημήτρη Νατσιού
Όσοι ξεχνούν την ιστορία τους, θα την ξαναζήσουν, λέει το γνωστό ρητό. Η μνήμη είναι το πιο ισχυρό αμυντήριο ενός λαού. Μνήμη είναι ελευθερία. Πρίν από 70 και χρόνια οι πρόγονοι των σημερινών θεσμών, δηλαδή των Γερμανών, επί χίλιες ημέρες επέβαλλαν το τότε μνημόνιό τους. Πρίν από 3,5 χρόνια είχα γράψει σχετικά:

Φραγγίδης: "Ψηφίζουμε ναι, για να είμαστε μέσα στην Ευρώπη" (Video)


Τι λένε οι δικηγόροι της Αθήνας για το δημοψήφισμα

Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ο μεγαλύτερος επιστημονικός σύλλογος της χώρας, με τους αγώνες και τη μεγάλη δημοκρατική παράδοση, άρθρωσε έγκαιρα προγραμματικό λόγο θεσμικής αντίδρασης στις ασκηθείσες πολιτικές των δανειστών σε βάρος τόσο του δικηγορικού σώματος, όσο και της κοινωνίας των πολιτών.

Σεμινάρια επιμόρφωσης για την ορθή χρήση φυτοφαρμάκων

Υπογράφει η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή (διενέργεια) της εξεταστικής διαδικασίας το επιμορφωτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκπαίδευσης, στο σπίτι του Πόντου στο Πολύκαστρο, υπό την αιγίδα της «ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ» σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα την ορθή χρήση φυτοφαρμάκων.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Το ΟΧΙ καταλύτης για νέα συμφωνία-Για δημοψήφισμα και τη λήξη του δεύτερου προγράμματος·Σε ποιες τράπεζες θα δίνονται οι συντάξεις- Πίνακες με τα χίλια υποκαταστήματα·Δεν κινδυνεύουν οι αγροτικές επιδοτήσεις – «Ο κ. Σαμαράς ψεύδεται συνειδητά», λέει ο υπουργός στην «Αυγή»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Υπάρχει ελπίς; -Με κομμένη την ανάσα η Ελλάδα περιμένει μια θετική εξέλιξη·EUROGROUP πάλι σήμερα- Ο αδίστακτος Γερούν Ντάισελμπλουμ απείλησε με πιο σκληρό μνημόνιο, μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη·Εκτός προγράμματος- Τι σημαίνει η μη πληρωμή της δόσης των 1,6 δις ευρώ