Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Στον «Αλέξανδρο» Κιλκίς ο Αγιασμός των Υδάτων

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014, ημέρα εορτής των Αγίων Θεοφανείων, θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ. Στις 11:30 π.μ. θα γίνει ο Αγιασμός των Υδάτων στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Αλέξανδρος» Κιλκίς (Δυτική Περιφερειακή Οδός) και στις 12:30 μ.μ. θα γίνει ο Αγιασμός των Υδάτων στην λίμνη Δοϊράνη.

Ανατροπή της ανατροπής... και από τον Παράδεισο στην Κόλαση για τον Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου

Με καθυστέρηση μιας ώρας (εξαιτίας διεξαγωγής αγώνα βόλεϊ) ξεκίνησε στην πόλη της Έδεσσας, το Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2014, ο Β’ γύρος (12η αγωνιστική) του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγ. Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. μεταξύ των δύο καλαθοσφαιρικών Σωματείων του νομού μας, Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.

Προπονητικό σεμινάριο Tae Kwon Do WTF

Προπονητικό σεμινάριο Tae Kwon Do WTF διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λαγκαδά ( Λαγυνά ) τον Δεκέμβριο 2013. Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο κ. Βαϊος Κουκουλέτσος με στόχο την αγωνιστική εμπειρία των αθλητών-ριών ενόψει των πρωταθλημάτων που έρχονται.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
● Ο σκύλος λακτίζει, όχι επειδή δεν είναι λόου προφάιλ, αλλά επειδή η συντροφή του, αφενός μεν κατάλαβε ότι η έννοια της ευθύνης απέκτησε το νόημά της, αφετέρου δε συνειδητοποίησε ότι το πρόβλημα μπορεί να επισκευαστεί, γι’ αυτό και για χάρη της συνελήφθηκαν όσοι διέρρευσαν την πληροφορία για το πού θα γίνει η ενημέρωση του δημάρχου!