Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Προπονητικό σεμινάριο Tae Kwon Do WTF

Προπονητικό σεμινάριο Tae Kwon Do WTF διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λαγκαδά ( Λαγυνά ) τον Δεκέμβριο 2013. Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο κ. Βαϊος Κουκουλέτσος με στόχο την αγωνιστική εμπειρία των αθλητών-ριών ενόψει των πρωταθλημάτων που έρχονται.
Η συμμετοχή ανερχόταν στους 150 σε όλες τις κατηγορίες ηλικιακά από συλλόγους Β.Ελλάδος. Τα προγράμματα ήταν δυο: το πρώτο Π/Κ και το δεύτερο Ε/Ν-Α/Γ. Τακτική και τεχνική ήταν το κύριο κομμάτι που διδάχτηκε με θεωρία και εφαρμογή και ολοκληρώθηκε με αγώνες (σπάριγκ). Ο χαρακτήρας της διοργάνωσης δεν ήταν μόνον η εμπειρία αλλά και η βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης.

Δίδαξε ο κορεάτης Grand Master Kukkiwon Sang Ho Lee, υποστηριζόμενος από τις άπειρες γνώσεις που διαθέτει, καθότι είναι και υπεύθυνος σε σεβαστό αριθμό Clubs TKD στην Καρολίνα Αμερικής.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 15 αθλητές-ριες. Μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις από αυτές τις διοργανώσεις και ταυτόχρονα αποβάλλεις όποια λάθη υπάρχουν. Ο αγωνιστικός τομέας θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια, αφιέρωση χρόνου και θυσίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν συνολικά τέσσερις: Καρδίτσα, Αθήνα, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη.

Συγχαρητήρια έδωσαν όλοι οι προπονητές στον Master Sang Ho Lee για το σωστό και ουσιαστικό πρόγραμμα που εφάρμοσε με χαρά και ενθουσιασμό προς τους αθλητές-ριες. Επίσης έδωσαν συγχαρητήρια ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος για την άψογη παρουσία των αθλητών-ριών του συλλόγου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.