Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Η ελληνική κτηνοτροφία απειλείται με αφανισμό εξαιτίας της ευλογιάς και της λύσσας»

Ερώτηση Σταυρούλας Ξουλίδου από τους ΑΝ.ΕΛ. προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών
"Κύριοι Υπουργοί,
Επισημαίνω τον κίνδυνο που διατρέχουν οι κτηνοτρόφοι, ειδικότερα της Βόρειας Ελλάδας από τα κρούσματα ευλογιάς αλλά και της λύσσας, που εμφανίστηκαν στην περιοχή.

3η προκήρυξη προγράμματος LEADER από την Αναπτυξιακή Κιλκίς

Τουλάχιστον 2.305.557 ευρώ είναι διαθέσιμα από το πρόγραμμα LEADER στο πλαίσιο της 3ης προκήρυξης του προγράμματος από την Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.

«Σκουριές» στην Coca Cola και τα δίκτυά της

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η σύγκρουση: Αύριο Πέμπτη 27 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 60 ημέρες απεργίας στο εργοστάσιο της Coca Cola 3 E της Θεσσαλονίκης. Η απεργία ξέσπασε μετά την ανακοίνωση της πολυεθνικής εταιρείας ότι θα καταργήσει και το τμήμα διανομών απολύοντας 33 από τους τελευταίους 55 εργαζόμενους.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ ν. Κιλκίς για συμμετοχή στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Παρασκευής στο Νοσοκομείο Γουμένισσας

"Η Εκτελεστική γραμματεία του Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Ν . Κιλκίς, στηρίζει την πρωτοβουλία του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Γουμένισσας, για ανοιχτή Συνέλευση εργαζομένων και φορέων, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10:00 π.μ., με σκοπό και στόχο τη λήψη απόφασης για τη μορφή των κινητοποιήσεων και το πρόγραμμα δράσης, προκειμένου να σταματήσει οριστικά η σταδιακή αποδυνάμωση που είναι σε εξέλιξη του Νοσοκομείου σε ιατρικό προσωπικό.

Το νέο Δ.Σ. της «Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας»

Στις 26 Νοεμβρίου 2013 στα γραφεία του «Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων», Αριστοτέλους 4-6, 3ος όροφος, στις 18:00 συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας (ΟΣΚΜΑ) και συγκροτήθηκε σε σώμα.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

Νέες εργασίες στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου ανάπλασης Πάρκου-Κήπου στο Κιλκίς

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ - ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ” και των νέων εργασιών που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, τμήματα οδών πέριξ του έργου θα παραμείνουν κλειστά.

Εκδήλωση στην Παιονία με θέμα τη «Νεολαία»

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση υλοποιήθηκε στο Παράρτημα του ΚΕΚ Επιμορφωτική Κιλκίς στο Πολύκαστρο, στο πλαίσιο του Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από την ομάδα «Νέοι Εν Δράσει» στα πλαίσια του Σχεδίου «Ενεργή Συμμετοχή & Ευαισθητοποίηση Νέων» της περιοχής Παιονίας.

Η ταινία του Παντελή Βούλγαρη “Ελευθέριος Βενιζέλος” την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης και των εκδηλώσεων μνήμης πολιούχων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων ο Δήμος Κιλκίς σας καλεί να παρακολουθήσετε την ταινία του Παντελή Βούλγαρη “Ελευθέριος Βενιζέλος” την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

«Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων


Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν.Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ν. Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Γυμνασίων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κιλκίς.

Τριμερής Ανταλλαγή Νέων με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουριών «Το Μπέλλες»

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Σταθμού Μουριών Ν.Κιλκίς «ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ» εξασφάλισε έγκριση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση, υπό-δράση 1.1 Ανταλλαγές Νέων. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου υποβλήθηκε η πρόταση με τίτλο «Οικονομική κρίση, ανεργία-επιχειρηματική δράση-μετανάστευση των νέων στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Τσάκωσαν 28χρονο Αλβανό στη Νέα Σάντα Κιλκίς για ληστεία

Συνελήφθη χθες (26.11.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας Κιλκίς, ένας υπήκοος Αλβανίας 28 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Από την ANATOMIC HELP SA στη Νέα Σάντα Κιλκίς ζητείται Υπάλληλος Γραφείου-Εκπρόσωπος Τηλεφωνικών Πωλήσεων
Δείτε ΕΔΩ

ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς: Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας