Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Νέες εργασίες στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου ανάπλασης Πάρκου-Κήπου στο Κιλκίς

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ - ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ” και των νέων εργασιών που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, τμήματα οδών πέριξ του έργου θα παραμείνουν κλειστά.
Ειδικότερα, από την Παρασκευή 29/11 και για δέκα περίπου ημέρες θα πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΚ στην οδό Μητροπόλεως μεταξύ των οδών Αγίου Γεωργίου και Μητροπολίτου Χαρίτωνος, καθώς και εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στις οδούς Μητροπόλεως και Μ. Χαρίτωνος, πέριξ του έργου.

Ο Δήμος Κιλκίς ζητεί την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής καθώς επίσης και των οδηγών, τονίζοντας παράλληλα ότι με την ολοκλήρωση του έργου, η φυσιογνωμία του κέντρου της πόλης θα αλλάξει άρδην, η περιοχή θα αναβαθμιστεί αισθητά και οι δημότες θα αποκτήσουν έναν νέο σύγχρονο χώρο αναψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.