Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Από πότε το κόμμα είναι πάνω από τον λαό και την πατρίδα;

Του Δημήτρη Καζάκη
Σάλος στην επίσημη πολιτική σκηνή. Σε συνέντευξή του στην Αυγή (17/11/2013) ο κ. Τσίπρας απευθύνθηκε στους βουλευτές της συμπολίτευσης λέγοντας: «Όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας, παρά τις επιθέσεις του συστήματος της μνημονιακής διαπλοκής, που θα είναι σφοδρές, όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Θεοδώρας Τζάκρη, θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο». Μάλιστα σημειώνει ότι τους αναγνωρίζει «πολιτική αξιοπρέπεια».

Παραιτήθηκε η Σύγκλητος του ΑΠΘ!

Την παραίτησή τους υπέβαλαν στον πρύτανη τουΑριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τα μέλη της Συγκλήτου του ιδρύματος, επικαλούμενα την αδυναμία τουΙδρύματος να λειτουργήσει εξαιτίας της διαθεσιμότητας, στην οποία τέθηκε τμήμα των διοικητικών υπαλλήλων του.

Το Νοσοκομείο Κιλκίς ευχαριστεί τον Βασίλη Σεργιαννίδη

"Ο Πρόεδρος της Preconstructa ΑΕΒΤΕ κύριος Βασίλειος Σεργιαννίδης για μια ακόμη φορά με την πράξη και την πρακτική του, «ορίζει» την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και της προσωπικής και κοινωνικής του ευαισθησίας.

Τσίμησαν στον Προμαχώνα Σερρών δύο Βούλγαρους με κάλπικα χαρτονομίσματα

Συνελήφθησαν χθες (19.11.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 37 και 34 ετών (άντρας και γυναίκα αντίστοιχα), για παραχάραξη και απόπειρα κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Γιορτάστηκε η γενέθλια ημέρα της Ταξιαρχίας "Πόντος", στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Σήμερα 20 Νοεμβρίου 2013, εορτάστηκε η γενέθλια ημέρα της Ταξιαρχίας "Πόντος" στην έδρα της, στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν στελέχη της Ταξιαρχίας και όμορων Σχηματισμών, που προήχθησαν στις τάξεις των Αξιωματικών και τους απονεμήθηκαν τα προβλεπόμενα ξίφη.

Ο εισαγγελέας Φλωρίδης προειδοποιεί: Aν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί θα είναι σαν 2η Μικρασιατική καταστροφή

Ως φρικτή εμπειρία περιγράφει ο πασίγνωστος εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης τη διαδικασία των πλειστηριασμών που ζει καθημερινά στα δικαστήρια, προειδοποιώντας για όσα θα ακολουθήσουν, αν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί…

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας ην Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κ.Κ.Ε.: "Όχι στη διάλυση του Γ.Σ. "Ηρακλής"

Υπογράφει η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
"Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συζητήθηκε αίτημα του Υπουργείου Οικονομικών για λύση του Γ.Σ Ηρακλής λόγω ατασθαλιών που βρέθηκαν στα οικονομικά του.

"Σας μεταφέρουμε την απογοήτευση, τον προβληματισμό, τη λύπη και την αγανάκτησή μας"

Επιστολή της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο
"Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων ωρολογίων προγραμμάτων για το Γυμνάσιο θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την έντονη απογοήτευση μας, τον προβληματισμό μας, τη λύπη και την αγανάκτησή μας για την εκ νέου μείωση των ωρών της Φυσικής Αγωγής κατά μία ώρα την εβδομάδα στην Α’ και στη Β΄ Τάξη του Γυμνασίου.

Το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε τη νέα Κοινή Γεωργική Πολιτική

Η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου (ΕΚ) ενέκρινε σήμερα τη συμφωνία που πέτυχε το ΕΚ με το Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Κοινή Γεωργική Πολιτική που θα ακολουθηθεί στο διάστημα 2014-2020.

Εξαρθρώθηκε από κιλκισιώτες αστυνομικούς εγκληματική ομάδα που έκλεβε μετασχηματιστές από πυλώνες της ΔΕΗ

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε κλοπές σε βάρος μετασχηματιστών της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

"Ευχαριστούμε την κ. Ανθούλα Ναούμη και τον κ. Δημήτριο Ταταβάκη"

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ευχαριστεί την κ. Ανθούλα Ναούμη και τον κ. Τακαβάκη Δημήτριο για την προσφορά πρωινού προς τους ωφελούμενους του κέντρου.

Ημερήσια εκδρομή στη ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, πραγματοποιεί Ημερήσια Εκδρομή στη ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013.

Εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος μαστού: Ο άγνωστος γείτονας-πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Φίλους της Αντικαρκινικής Εταιρίας, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος μαστού: Ο άγνωστος γείτονας-πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).