Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η παρακαταθήκη του Ούγκο Τσάβες

Γράφει ο Χάρης Δ. Τσιόκας 
Στην εποχή της «ηλεκτρονικής δημοκρατίας» και των «πειθαρχημένων ηγετών» στα οικονομικά συστήματα, τα παραδείγματα πολιτικής αυτονομίας και κοινωνικής αλληλοτροφοδότησης πρέπει να είναι φωτεινά, ψηλά στις προτιμήσεις μας, ριζωμένα στις καρδιές μας!

Το Κιλκίς ήταν στην Θεσσαλονίκη διαδηλώνοντας ενάντια στα μεταλλεία (Φωτογραφίες)


Συγκέντρωση στην Αθήνα, ενάντια στα μεταλλεία


Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν κατά των μεταλλείων στις Σκουριές

Με τη συμμετοχή πάνω από 8.000 πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενάντια στη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Παζάρι βιβλίου στη Θεσσαλονίκη


Δύο νέες συμβάσεις προώθησης αγροτικών προϊόντων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, υπέγραψε δύο νέες συμβάσεις δικαιούχων για προγράμματα ενημέρωσης και προώθησης αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά της ΕΕ και σε Τρίτες Χώρες.

Συγχαρητήρια Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς προς Θανάση Βαφειάδη

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς ευχαριστεί τον έφεδρο υπολοχαγό (ΜΧ) κο Αθανάσιο Βαφειάδη, εκλεκτό συμπολίτη μας, για την ευγενική του προσφορά, του δίτομου πονήματός του «Χρονικό του Κιλκίς, 1913-1940» που μόλις εξέδωσε. 
Ταυτόχρονα, εκφράζει τα θερμότατά του συγχαρητήρια στον δόκιμο και έγκριτο συγγραφέα-ερευνητή για το πολύμοχθο έργο του, πραγματική προσφορά και εξαίρετη συμβολή στην μελέτη της τοπικής μας ιστορίας. 

Έπιασαν στα πράσα δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (09.03.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης Πέλλας, ένας υπήκοος Αλβανίας 28 ετών και ένας ημεδαπός 41 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. 

Έπιασαν τσιλιαδόρο σε φρουτάδικο

Συνελήφθη χθες (09.03.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης Πιερίας, ένας υπήκοος Αλβανίας 37 ετών, για παράβαση νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών. 

Εύκολο απόγευμα για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Ένα από τα ευκολότερα απογεύματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου πέρασε η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. αφού συνέτριψε τον Άρη Νίκαιας με 35-16 (ημίχρονο 15-6 ), για την 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και τον ''βύθισε'' ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

Οργή λαού κατά των εξορύξεων χρυσού αλλά και των θεσμικών παρεκτροπών του κ. Δένδια

Υπογράφουν οι Οικολόγοι Πράσινοι
"Η εντυπωσιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη κατά των εξορύξεων χρυσού στη Χαλκιδική, τη Θράκη και αλλού, έδειξε ότι οι αντιδράσεις δεν περιορίζονται μόνο στις περιοχές που θίγονται. 
Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται τις καταστροφικές συνέπειες και επιπτώσεις των εξορυκτικών δραστηριοτήτων, τόσο για τις υπόλοιπες παραγωγικές διαδικασίες, όσο και για τη δημόσια υγεία και το φυσικό περιβάλλον.

Τσίπρας: Να γίνουν τώρα εκλογές αντί να ληφθούν μέτρα

Να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία και να μην πάρει νέαμέτρα κάλεσε τον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας απο τη Νίκαια όπου μίλησε σε αντιφασιστική εκδήλωση, με αφορμή την επέτειο της Μάχης της Κοκκινιάς.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς

ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ Επιθυμεί να προσλάβειΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Απαραίτητα προσόντα: Πτυχιούχος Μηχανικός Αυτοματισμών ή Ηλεκτρονικός ΤΕΙ Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας Προγραμματισμός CNC-PLC Κάτοικος της περιοχής Επιθυμητή εμπειρία σε ανάλογη θέση Προσφέρεται σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και αποδοχές αναλόγως των προσόντων.
Δείτε ΕΔΩ

Ένα χρόνο πριν είχα αλλάξει τη διατροφή μου. Τώρα υποφέρω από μετεωρισμό. Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος;

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
O μετεωρισμός αποτελείται από αέρια, τα οποία παράγονται από συμβιωτικά βακτήρια και ζύμες, τα οποία ζούνε στο γαστρεντερικό σωλήνα. Τα συστατικά των τροφών, όπως κάποιοι τύποι υδατανθράκων, δεν πέπτονται και καταλήγουν στο παχύ έντερο.

Εργαζόμενοι ΑΓΝΟ: Νέα κινητοποίηση στο Πολύκαστρο (Video)