Εκδηλώσεις μνήμης για την 109η Επέτειο της Μάχης του Ραβινέ διοργανώνει ο Δήμος Παιονίας και η Δημοτική Ενότητα Ειδομένης την Κυριακή 3 Μαΐου 2026, στον οικισμό Χαμηλό.
Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:
07.00 Θεία Λειτουργία (Ιερός Ναός Υψώσεως του Τιμίου
Σταυρού Χαμηλού)
09.30 Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Ναό
09.45 Δοξολογία
10.00 Μετάβαση στο χώρο του Μνημείου
10.15 Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο των πεσόντων
10:25 Πανηγυρικός της ημέρας από την Πρόεδρο του Πολ.
Συλλόγου
Χαμηλού κ. Κορίνα Παναγιωτίδου
10.35 Κατάθεση στεφάνων
10.40 Τήρηση ενός λεπτού σιγής- Εθνικός ύμνος
Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί στην πλατεία του
χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.