Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2026

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ενισχύει τη φιλαναγνωσία των μαθητών


Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, πιστό στη δέσμευσή του για μια εκπαίδευση που υπερβαίνει τα στενά όρια της παραδοσιακής διδασκαλίας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση, στο πλαίσιο της προώθησης της φιλαναγνωσίας (The Love of Reading) στους μαθητές και στις μαθήτριές του, και σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση και το ΙΤΥΕ «Διόφαντος», τη διάθεση ολόκληρων λογοτεχνικών βιβλίων για το σχολικό έτος 2025–2026, με ένα αντίτυπο για κάθε μαθητή και μαθήτρια του σχολείου μας.

Τα λογοτεχνικά βιβλία που θα διατεθούν ανά τάξη είναι τα εξής:

Α’ Τάξη Γυμνασίου

Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς

Λόγια της πλώρης

Β’ Τάξη Γυμνασίου

Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ

Θάνατος παλικαριού

Γ’ Τάξη Γυμνασίου

Ο Βάνκας και άλλα διηγήματα

Ζητείται ελπίς

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς μετατρέπεται σε έναν ζωντανό «τόπο μάθησης» που εμπνέει και ενδυναμώνει, διασφαλίζοντας ότι τόσο οι σημερινοί όσο και οι μελλοντικοί μαθητές και μαθήτριες θα απολαμβάνουν ευκαιρίες και υποδομές που αντανακλούν τις αξίες και τη δυναμική της σύγχρονης εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.