Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026

Διήμερο επαφών του Δημάρχου Παιονίας σε Υπουργεία στην Αθήνα

Την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Κώστα Κατσαφάδο και με Υπηρεσιακούς Παράγοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Η ατζέντα των συναντήσεων αφορούσε:

- Αποζημιώσεις των δημοτικών υποδομών λόγω των πρόσφατων πλημμυρών.

Επίσπευση των διαδικασιών για αιτήματα παραχώρησης χρήσης που έχει υποβάλλει ο Δήμος Παιονίας προς το ΥΠΑΑΤ.

Επίσπευση των διαδικασιών παραχώρησης κοινής χρήσης τμήματος δρόμου του ΟΣΕ, για την διέλευση του Ανατολικού Περιφερειακού του Πολυκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.