Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μηνά Παπαδόπουλου

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
τ. Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς
Η αρχή κάθε νέας χρονιάς είναι πάντα μια στιγμή αναστοχασμού, για να δούμε τι καταφέραμε, τι αφήνουμε πίσω και πώς συνεχίζουμε με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα και ευθύνη. Το 2026 μας βρίσκει σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις αλλά και νέες ευκαιρίες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν μας χαρίζεται. 

Κάθε βήμα μπροστά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και, κυρίως, συνεργασίας. Στη ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ν. Κιλκίς, εδώ και επτά χρόνια, συνεργαζόμαστε καθημερινά για να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε ευημερία και πρόοδο, με αγαστή συνεργασία όλων των εκπροσώπων του νομού μας: του βουλευτή κ. Γεωργαντά, του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Κιλκίς κ. Βεργίδη, των Δημάρχων Κιλκίς και Παιονίας κ.κ. Κυριακίδη και Σιωνίδη, καθώς και του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Βιολιτζή, ενισχύοντας τη συνοχή μας, με επιλογές που είχαν και έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο. 

Το νέο έτος είναι χρονιά μεγάλων έργων για τον Νομό Κιλκίς και δεν χρειαζόμαστε μεγάλες υποσχέσεις. Χρειάζονται σταθερά βήματα, καθαροί στόχοι και, πάνω απ’ όλα, ειλικρίνεια, ώστε να συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα Κιλκίς πιο δίκαιο και πιο λειτουργικό, έτοιμο για τους επόμενους αγώνες. Εύχομαι το 2026 να είναι μια χρονιά υγείας, προόδου και δημιουργίας, με περισσότερη εμπιστοσύνη, περισσότερη ενότητα και μεγαλύτερη σιγουριά για το αύριο. Καλή Χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.