Στην Έκθεση, που φιλοξενείται στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, συμμετέχουν φέτος οι κάτωθι 16 καλλιτέχνες, ερασιτέχνες και μη: Δέσποινα Ασλανίδου, Μαρία Βαβουλίδου, Νίνα Ζαφειρίδου, Αφροδίτη Ζώγκα, Φίλιππος Ιωαννίδης, Στέλλα Ιωαννίδου, Μαρία Καλαϊτζίδου, Ευαγγελία Μαυροπούλου, Δαμιανός Μωυσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαδοπούλου, Ία Ρεβαζισβίλι, Μαρία Τερζοπούλου, Θανάσης Τζανακάκης, Παναγιώτης Τοπαλίδης και Ηλίας Χονδρόπουλος.
Διάρκεια: έως και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 18:00-22:00 | Σάββατο & Κυριακή 11:00 – 14:00 & 18:00 – 22:00
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.