Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Κιλκισιώτικες επιχειρήσεις στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 ανοίγει τις πύλες της η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, δίνει και φέτος το «παρών» στην 88Η ΔΕΘ (07 - 15/09) με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων – μελών του, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις – μέλη του, που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ, επιδιώκοντας την προβολή των προϊόντων τους και σύνολο επιχειρηματικών συναντήσεων μέσω της ΔΕΘ.

Φέτος, το Επιμελητήριο Κιλκίς και τα μέλη του θα υποδεχτούν τους επισκέπτες τους στο Περίπτερο 3 - Stand D5.

Οι επιχειρήσεις που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους είναι:

Canna Park Thessaloniki AE: Φαρμακευτική κάνναβη

ISAC Μονοπρόσωπη ΙΚΕ : Ρομποτικές κατασκευές

Γκουλέτσας Χρήστος : Απορρυπαντικά

Καουμαρτζίδου Βασιλική : Χειροποίητα κεριά

Λεπίδου Όλγα Η.R.A. : Επαγγελματικός εξοπλισμός

Ραγιάν ΑΕ : Παραδοσιακά (ποντιακά) προϊόντα διατροφής

Τσιόγκας Μιχαήλ : Μελισσοκομικά προϊόντα

Η φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ επικεντρώνεται στις σύγχρονες προκλήσεις για τη χώρα μας και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα και την ευημερία των πολιτών, δίνοντας έμφαση στα νέα τεχνολογικά μέσα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με την παρουσία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, τιμώμενη την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, τη φιλοξενία πολλών Β2Β και Β2C γεγονότων, αλλά και πλήθος ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό, η 88η ΔΕΘ κλείνει το «θεσμικό» ραντεβού της με τις χιλιάδες κόσμου που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Χατζημλάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.