Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 16/7/2024, 10:42 π.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στις Σέρρες για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών
Συνελήφθη στις 13 Ιουλίου 2024 το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Λίγο αργότερα το όχημα ακινητοποιήθηκε, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, όπου διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει συνολικά 9 αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας.

Για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 9η Ιουλίου 2024 στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου και έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες και κατασχέθηκαν, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για κλοπή από λουόμενο

Συνελήφθη στις 14 Ιουλίου 2024 στην Πιερία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, το απόγευμα, αφαίρεσε από λουόμενο σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 1.000 RON (νόμισμα Ρουμανίας), 2 κινητά τηλέφωνα αξίας 600 ευρώ, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Το επόμενο πρωί εντοπίστηκε σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς με ποδήλατα του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης και προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψε στο οδόστρωμα ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.640 δηναρίων Σερβίας, το οποίο και κατασχέθηκε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη προχθές (14 Ιουλίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 40 έως 100 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.