Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Βεργίδης: Μας θλίβει η λεκτική επίθεση του δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Κυριακίδη

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Η λεκτική επίθεση του δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Κυριακίδη κατά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, εμού προσωπικά και κατ επέκτασιν κατά των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού της Π.Ε Κιλκίς, στη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, μας θλίβουν και προκαλούν δυσάρεστη εντύπωση όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους πολίτες του νομού μας.

Πολύ δε περισσότερο όταν οδηγεί σε ανούσιες διαμάχες ή και αντιπαραθέσεις, όταν αυτό που πρέπει και χρειάζεται είναι η συνεργασία των ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού για την επίτευξη του στόχου της ευημερίας των πολιτών.

Εμείς, συνεχίζουμε και εργαζόμαστε σταθερά στην κατεύθυνση αυτή της συνεργασίας, της ενότητας δίχως διχαστικές γραμμές ή νοοτροπίες οι οποίες όχι μόνο δεν τιμούν, αλλά, πρωτίστως προσβάλλουν όσους τις επιλέγουν.

Εφόσον κάποιοι επιλέγουν να τοποθετούνται με ειρωνεία απέναντι μας, τότε θα τους παροτρύναμε πριν το κάνουν να ενημερωθούν αρκούντως και καταλλήλως για το εάν όλα όσα δηλώνουν έχουν στέρεη βάση. Διότι, αρκεί και μια μόνο λανθασμένη πληροφορία ή κάτι που δεν γνωρίζουν για να τους διαψεύσει».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.