Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Στην πρώτη του παρουσία στον τελικό του Διασυλλογικού Κυπέλλου κεντροδυτικής Μακεδονίας, ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς δεν κατάφερε να στεφτεί κυπελλούχος. Η ομάδα του Κιλκίς γνώρισε την ήττα από τον Σκακιστικό Όμιλο Κοζάνης «Αετοί» με σκορ 2.5-1.5. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή 7 Απριλίου στην ουδέτερη έδρα του Ο.Σ. Γιαννιτσών.


Για τον Σ.Ο. Κιλκίς αγωνίστηκαν οι: Ασημένιος Αστέριος, Σπυρλιάδης Αχιλλέας, Στανημερόπουλος Αριστογένης και Δουδουλακάκης Αθανάσιος.

Η ομάδα της Κοζάνης αναδείχθηκε έτσι Κυπελλούχος κεντροδυτικής Μακεδονίας και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Πανελληνίου Διασυλλογικού Κυπέλλου 2024 όπου θα αντιμετωπίσει την Ναυταθλητική Ένωση Πατρών.

Σειρά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σ.Ο. Κιλκίς έχει τώρα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα κεντροδυτικής Μακεδονίας (Πτολεμαΐδα 8-11 Μαΐου 2024), όπου οι ομάδες θα αγωνιστούν με δεκαμελείς συνθέσεις.

Τα αποτελέσματα του τελικού ανά σκακιέρα ήταν:

Σκακιέρα

Σ.Ο. Κιλκίς

Σ.Ο. Κοζάνης «Αετοί»

Αποτ.

Ασημένιος Αστέριος

Κοσμίδης Ιωάννης

½-½

Σπυρλιάδης Αχιλλέας

Δόγιας Χρήστος

0-1

Στανημερόπουλος Αριστογένης

Τσιλίδης Χρήστος

0-1

Δουδουλακάκης Αθανάσιος

Μπαμπαλίκης Αλέξανδρος

1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.