Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

H κυρία Ρία Τσίγα, Social Media και Digital Marketing Specialist, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά



H κυρία Γρηγορία (Ρία) Τσίγα, Social Media και Digital Marketing Specialist, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά με αφορμή την Παγκόσμια - Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας 2024, Παρασκευή 08/03/24...
Mε καταγωγή και οικογενειακά ρίζες από την γραφική Άρτα και μοναδική Κρήτη (Άγιο Νικόλαο!). Με σπουδές και ενασχόληση πάνω στο μάρκετινγκ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την φωτογραφία και με μια ρεαλιστική ματιά για το παρόν και το μέλλον...

Μια κυρία με Κ! Με μεγάλο και φοβερό μυαλό και μεσογειακή και γνήσια γοητεία. Social Media και Digital Marketing Specialist and more, much more... πολυάσχολη και πολυτάλαντη, η διαχρονικά φίλη μου η Ρία.

Από τις τελευταίες μας συνεντεύξεις για φέτος... το γούρι μας, η Ρία και για να ανοίξουμε και να κλείσουμε δημοσιογραφική σεζόν, εδώ και 2-3 χρόνια... με το καλό λοιπόν όλα της.


Πως είσαι αγαπητή μου Ρία;
Τι κάνεις και τι ετοιμάζεις αυτό τον καιρο;
Τι εχεις στο μυαλό σου;


Είμαι πολύ καλά μπορώ να πω καθώς βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική καμπή της ζωής μου. Πάντα προσπαθώ να δοκιμάζω νέα πράγματα στην καθημερινότητά μου και αντλώ ενέργεια μέσα από κάθε νέο εγχείρημα, πόσο μάλλον όταν στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα project που ενδόμυχα πάντα το είχα στο μυαλό μου σαν ιδέα και αισθάνομαι πολύ τυχερή που επιτέλους βλέπω αυτή την ιδέα να υλοποιείται.

Πως περπατάει η νεα, σπουδαία,
όμορφη επιχειρηματική εμπειρία σου;
Μίλησε μας για αυτή την δραστηριότητα.


Το πλάνο που υπάρχει είναι να φέρνουμε premium προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας αλλά και εμφάνισης από το εξωτερικό. Η αρχή γίνεται με ένα ξεχωριστό κρασί που φέρνουμε σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα από την Ιταλία και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα ενθουσιαστεί τόσο με την φινετσάτη συσκευασία όσο και με την υπέροχη γεύση του. Σε αυτό το σημείο να πω πως όσοι με γνωρίζουν ξέρουν την αδυναμία που έχω στα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Αυτό το πάθος αποτέλεσε την γενεσιουργό αιτία του όλου εγχειρήματος.

Αγαπάς αυτό που κάνεις,
είσαι γεμάτη σε μυαλο και ψυχή;
Νιώθεις ικανοποιημένη και ήρεμη;


Προφανώς και αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω. Άλλωστε δεν νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις σε κάτι το οποίο δεν αγαπάς να κάνεις η δεν δίνεσαι ψυχή τε και σώματι σε αυτό. Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη που παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο μου και θέλω να πιστεύω πως κάνω ότι μπορώ για να έχει επιτυχία.

Εχεις καρδιά, ωραιο μυαλό, πάθος, σπουδές,
καριέρα, φυσική γοητεία, αέρα...
ολα τα καλά του Θεού δηλ.!
Θα ήθελες να ασχοληθείς με την Πολιτική;


Σε ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ για αυτά τα υπέροχα λόγια. Όπως έλεγε ο Αριστοτέλης ο άνθρωπος είναι φύσει πολιτικό ον. Όλα γύρω μας είναι πολιτική με μια πιο ευρεία έννοια. Όσον αφορά το ερώτημά σου θα πω ότι δεν έχω σκεφτεί μέχρι και σήμερα να ασχοληθώ με την ενεργό πολιτική ούτε είναι κάτι το οποίο θα σκεφτόμουν στο άμεσο μέλλον. Σίγουρα ενδιαφέρομαι όπως όλοι μας για τα κοινά και τις αποφάσεις για την ζωή μας αλλά προς το παρόν τουλάχιστον αυτό το ενδιαφέρον είναι αποκλειστικά από την πλευρά του πολίτη και όχι του πολιτικού.

Τι λες σε μια κοπέλα/ένα παλικάρι 18 ετών που θέλει να μπει
στoν Επιχειρηματικό Κόσμο,
στο Ιδιωτικο Κομμάτι, στην Καπιταλιστική Υγιή Δημιουργία;


Αυτό που θα έλεγα σε οποιονδήποτε είναι να ακολουθεί την καρδιά και το μυαλό του. Να έχει πίστη στον εαυτό του, πολύ υπομονή για τις κατάλληλες ευκαιρίες και φυσικά να είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά αν θέλει να πετύχει σε ότι κάνει. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν στον ιδιωτικό τομέα του επιχειρείν. Χρειάζονται νέες ιδέες, όραμα και πάθος που μεταφράζεται σε ατελείωτες ώρες δουλειάς για να γίνει το μεράκι σου κερδοφόρο και να μπορεί να στηρίξει επιλογές που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Εύχομαι σε όλα τα νέα παιδιά να πετύχουν όλα όσα ονειρεύονται. Και κυρίως να μη σταματήσουν να ονειρεύονται...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.