Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Ατόπημα του Δημάρχου Κιλκίς σε δημόσια ομιλία του

Ειδική αναφορά στο θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη έγινε κατά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς. Ο λόγος δεν πρέπει να προξενεί προβληματισμό καθώς το πρόσωπο που υπηρέτησε για πρώτη φορά την εν λόγω θέση στο Δήμο Κιλκίς, είναι ο δικηγόρος Αδάμ Χριστοδουλίδης, που τυγχάνει να είναι και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου. Η θητεία του συγκεκριμένου σημειώνεται ότι έληξε με το πέρας της προηγούμενης αυτοδιοικητικής περιόδου.

Στην ποιότητα του χαρακτήρα του, την ακεραιότητα και το ήθος του αναφέρθηκε τόσο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, όσο και ο παρών στην εκδήλωση, Δήμαρχος Κιλκίς, Δ. Κυριακίδης. Ως εδώ καλά. Αυτό ωστόσο που… προκάλεσε ήταν η αναφορά του Δημάρχου ότι o Α. Χριστοδουλίδης μπορεί να συνεχίσει να υπηρετεί τους συμπολίτες του ως Συμπαραστάτης, αρκεί να το θέλει. Και συμπλήρωσε: «Ξέρω ότι η επιλογή αυτή, η εκλογή, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του δημοτικού συμβουλίου, αλλά νομίζω ότι έχω τη δυνατότητα να κατευθύνω το δημοτικό συμβούλιο στην καλύτερη και άριστη επιλογή, αυτή του Μάκη Χριστοδουλίδη».

Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε την προσωπικότητα του αξιόλογου συμπολίτη μας κ. Χριστοδουλίδη, επρόκειτο σαφώς για ένα ατόπημα του Δημάρχου, όχι μόνο απέναντι στους δημοτικούς συμβούλους που ο ρόλος τους, φευ, δεν είναι να «κατευθύνονται», αλλά απέναντι και σε όσους συμπολίτες μας, με τα όποια δικά τους προτερήματα και ποιοτικά χαρακτηριστικά, ενδιαφερθούν για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.