Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά, για τη δωρεά απινιδωτή


Υπογράφει ο Γιάννης Λιναρδάκης
Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Η Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους κ. κ. Παναγιώτη, Μαρία Καραγιαννίδη του Βιβλιοπωλείου ΣΥΜΜΕΤΡΟ Κιλκίς και στον κ. Καρακώστα Ιωάννη της Medical Shop Kilkis για τη ευγενική δωρεά ενός απινιδωτή προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα περιστατικά καρδιοαναπνευστικής ανακοπής στην σχολική μας μονάδα.

Από τη δωρεά αυτή θα ωφεληθούν οι μαθητές – μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, οι μαθητές – μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς που λειτουργεί κατά τις απογευματινές ώρες στο σχολείο μας έως τις 21:00 καθημερινά, οι πολίτες της πόλης του Κιλκίς που χρησιμοποιούν ή αθλούνται στο κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς – αθλητικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς η συσκευή θα είναι εκτός του Γραφείου του κ. Διευθυντή σε μέρος προσβάσιμο προς τους πολίτες και συναδέλφους – συναδέλφισσες.

Η δωρεά του απινιδωτή αποτελεί πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς και ανθρωπισμού και ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας στους συνανθρώπους μας. Αποτελεί έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.